Love & Reality
Bram B&B Vol Liefde

Bram Eijgenhuijsen vanuit Zweden in B&B Vol Liefde

Bram Eijgenhuijsen doet vanuit Zweden mee aan B&B Vol Liefde. Vorig jaar vertrok de dertigjarige Bram naar Norrhult. Middenin de Zweedse bossen begon hij zijn eigen bed & breakfast genaamd Heimdall’s gård. Het was voor hem een droom die uitkwam, want al als kleine jongen was hij volop in de bossen te vinden. Met zijn deelname aan B&B Vol Liefde hoopt Bram nu ook een leuke dame naar Zweden te kunnen halen. Hier vind je alles wat je moet weten over Bram uit B&B Vol Liefde.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

Bram van Heimdall’s gård uit Norrhult

Bram is helemaal gelukkig in het Zweedse Norrhult. Als kleine jongen groeide hij bij zijn opa en oma op in het bos. Daar ontstond zijn liefde voor de natuur. Toen hij de kans kreeg om een verlaten huis te bemachtigen in Norrhult, besloot hij dan ook zijn kans te grijpen. “Toen ik hier net kwam, was het huis zeven jaar niet bewoond geweest. Ik heb echt een heleboel werk gehad om alles op te ruimen. Ik heb zelfs oude auto accu’s uit de tuin moeten halen en fietsen. Het was een heleboel werk”, laat hij weten.

Het resultaat mag er echter wezen. Bram heeft het plekje omgetoverd tot een paradijs inclusief zelf aangelegde moestuin. Daarnaast maakte hij er een aantal verblijven. Zo kun je op zijn stuk grond terecht in een Kabouterhuisje dat zelf door Bram is gebouwd, een Viking Cabin of een tent of camper. Het enige wat nog ontbreekt, is een leuke dame. Die hoopt Bram met zijn deelname aan B&B Vol Liefde te ontmoeten.

Bram doet mee aan B&B Vol Liefde

De dertigjarige Bram weet precies waar hij naar op zoek is in een vrouw. “Ik wil graag iemand die het ook leuk vindt om met dieren te werken, met de hond, de eenden, de schapen en natuurlijk ook van permacultuur en moestuinen houdt. Dat is wel belangrijk voor mij. Dat is toch wel mijn leven. Dus dan vind ik het wel fijn als iemand daar ook in geïnteresseerd is. Je hoeft niet alles te weten en ik wil je ook wel alles uitleggen, maar de interesse moet er wel zijn”, is Bram meteen duidelijk.

Hij heeft zelf een heleboel te bieden aan een potentiële partner. “Ik vind het heerlijk om liefde te geven en te krijgen. Daar houd ik wel heel erg van. Ik ben een liefdevol persoon. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn vrienden, voor mijn dieren, alle mensen die om mij heen zijn. Daar houd ik heel erg van om liefdevol met iemand om te gaan”, gaat hij verder.

Er mist iets

De laatste tijd is het Bram opgevallen dat hij nog wel iets mist in zijn leven. “Ik heb nu de boerderij klaar, ik heb de meeste verbouwingen nu klaar. Maar er mist nu toch wel iets. Iemand waar je alles mee kunt delen. Alles wat je doet, ook al heb je een klein dingetje dat je even kunt laten zien: Moet je eens kijken wat er gebeurd is. Iemand waar je het samen mee kunt doen, dat is iets wat ontbreekt. Mijn leven is vrij compleet, alleen dat is toch wel een gemis.”

Bram is ook heel duidelijk in wat hij niet zoekt. “Waar ik heel erg op afknap, is oppervlakkigheid, daar kan ik echt niet tegen. Iemand die de heledag met een handtasje of hoge hakken rondloopt, daar kan ik niet zo goed tegen.” Denk jij een goede match te zijn voor Bram? Aanmelden kan via de website van RTL.

➡️ Benieuwd naar de B&B van Bram? Je leest er hier alles over.

De andere B&B Vol Liefde-deelnemers van 2023: Petri | Milu | Walter | Corine | Marian | Leendert | Joy | Michiel | Debbie | Martijn

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!