Love & Reality
Walter B&B Vol Liefde

Walter Spangenberg in B&B Vol Liefde vanuit Frankrijk

Walter Spangenberg doet mee aan B&B Vol Liefde. Hij is de trotse eigenaar van een B&B in Troche, Frankrijk. Alhoewel hij het daar goed voor elkaar lijkt te hebben, ontbreekt er nog één ding in zijn leven. Walter zou zijn geluk namelijk graag delen met een leuke partner. We vertellen je graag alles wat je moet weten over Walter Spangenberg uit B&B Vol Liefde.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

Walter Spangenberg van Le Domaine Vert

Walter Spangenberg is 54 jaar oud en woonachtig in het sprookjesachtige Troche, Frankrijk. 35 jaar lang was hij werkzaam in het bedrijfsleven tot hij na een scheiding en een zoon die gaat studeren ervoor koos om het roer om te gooien. Hij kocht zijn paradijs in de prachtige natuur van Frankrijk en is sindsdien de trotse eigenaar van Le Domaine Vert.

In zijn optrekje zijn vier slaapkamers en kunnen in totaal acht mensen slapen. Ondanks dat Walter het prima naar zijn zin heeft in zijn B&B, mist hij wel nog iemand aan zijn zijde. “Het is heel fijn om mooie dingen te kunnen delen. Ik heb ergens gelezen dat geluk het enige is wat meer wordt als je het deelt. Ik zou het heel vinden om iemand naast me te hebben om die leuke dingen te doen, om te knuffelen, om samen te dansen, te spelen, stoeien, teasen. Samen is leuker”, is hij duidelijk.

Walter uit B&B Vol Liefde gek op spiritualiteit

Wie zich aanmeldt voor Walter uit B&B Vol Liefde, zal er rekening mee moeten houden dat hij spiritualiteit erg belangrijk vindt. Hij creëerde zelfs een eigen tempel. “Deze B&B is heel anders omdat er mensen komen die met spiritualiteit bezig zijn. In deze tempel worden workshops gegeven, dans, yoga, tantra. Tantra speelt een belangrijke rol in mijn leven. Ik geniet van aanraking, intimiteit vind ik erg belangrijk. Gevoel is voor mij heel belangrijk en ook praten als er iets op het hart ligt dan is het voor mij heel belangrijk om dat meteen te bespreken. Dat zoek ik ook in een partner. Ik geloof in een energie uitwisseling. Dat is voor mij een groot onderdeel van liefde, van houden van.”

In zijn oproep is Walter dan ook duidelijk naar waar hij op zoek is: “Lijkt het je leuk om naar Frankrijk te komen? Lijkt het je leuk om groepen te hosten? Om te helpen in de B&B? Heb je interesse in spiritualiteit en het liefst ook nog ervaring met tantra dan ben je van harte welkom hier op mijn terrein.” Lijkt het jou leuk om Walter beter te leren kennen? Meld je dan aan via de website van RTL.

➡️ Benieuwd naar de B&B van Walter? Je leest er hier alles over.

De andere B&B Vol Liefde-deelnemers van 2023: Petri | Bram | Milu | Corine | Marian | Leendert | Joy | Michiel | Debbie | Martijn

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!