Love & Reality
Petri B&B Vol Liefde

Petri Damen uit Frankrijk in B&B Vol Liefde

Petri Damen uit Frankrijk doet mee aan B&B Vol Liefde. Vanuit Monclar gaat de 59-jarige Petri op zoek naar een leuke man. Petri is alweer een tijdje vrijgezel. In het verleden is ze zelfs getrouwd geweest en moeder geworden van twee inmiddels volwassen dochters. Ze is woonachtig in een doktershuis dat is omgebouwd tot een zogenaamde Chambres d’Hotes. Met haar deelname aan B&B Vol Liefde hoopt ze een leuke partner te vinden. In dit artikel vind je alles wat je moet weten over Petri Damen uit B&B Vol Liefde.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

Petri Damen van MaDamenFrance Chambres d’Hotes Monclar

Petri Damen woont inmiddels alweer anderhalf jaar in Monclar, een klein, rustig dorp in Frankrijk. Daar is ze de trotse eigenaresse van MaDamenFrance Chambres d’Hotes. Ze voelt zich thuis in haar Bed & Breakfast én in Frankrijk. Ze kan zich geen ander land voorstellen waar ze zou wonen. Niet vreemd, want in het verleden heeft ze Frans gestudeerd. Ook daarvoor verloor ze haar hart al aan het land toen ze meerdere vakanties doorbracht in Frankrijk. Ze heeft het dan ook altijd een fijn land gevonden.

Als Petri niet in het werk is in haar B&B, dan is ze graag aan het lezen. Ze is een enorme boekenliefhebber en niet voor niets hebben alle kamers in haar optrekje dan ook de naam van een bekende Franse schrijver gekregen. Het leukste aan het hebben van een eigen B&B, vindt ze het contact met de mensen. “Voor mij is het belangrijkste het ontmoeten en ontvangen van mensen. Ieder mens heeft zijn eigen verhaal. Soms komt dat niet aan bod, maar soms als ze wat langer hier zijn of mee-eten dan levert dat vaak ook hele leuke gesprekken op.”

Petri in B&B Vol Liefde op zoek naar ware liefde

Petri hoopt met haar deelname aan B&B Vol Liefde een leuke man te ontmoeten. Ze is inmiddels alweer twaalf jaar alleen en heeft de prins op het witte paard niet kunnen vinden. In haar oproep laat ze weten op zoek te zijn naar een man die positief in het leven staat, die haar kan laten lachen en die gespreksstof heeft.

De reden van haar deelname is duidelijk. Zo heeft ze al een leuk leven, maar zou ze het nog fijner vinden als er iemand naast haar staat. “Ik denk dat dat de boel alleen nog maar mooier kan maken”, aldus Petri. Aanmelden voor Petri? Dat kan via de website van RTL.

➡️ Benieuwd naar de B&B van Petri? Je leest er hier alles over.

De andere B&B Vol Liefde-deelnemers van 2023: Bram | Milu | Walter | Corine | Marian | Leendert | Joy | Michiel | Debbie | Martijn

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!