Love & Reality
Debbie B&B Vol Liefde

Debbie de Jong uit Spanje in B&B Vol Liefde

Debbie de Jong doet vanuit Spanje mee aan B&B Vol Liefde. De 62-jarige eigenaresse van B&B Can Portell in Sant Andreu Del Terri verhuisde in 2007 met haar toenmalige partner en twee kinderen naar Spanje. Uiteindelijk bleef zij echter zonder man en zonder kinderen over. Met haar deelname aan B&B Vol Liefde hoopt Debbie een leuke man te ontmoeten. We vertellen je graag alles over de kleurrijke Debbie de Jong uit Spanje in B&B Vol Liefde.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

Debbie van B&B Can Portell in Spanje

Debbie de Jong verhuisde in 2007 samen met haar man en kinderen Sam en Roos naar Spanje. Jarenlang was Debbie werkzaam geweest bij Endemol, maar nu wilde ze toch eens kijken wat er in de wereld te beleven viel. Ze kwam terecht in Spanje waar ze haar hart verloor. En ondanks dat haar kinderen inmiddels volwassen zijn en terug zijn naar Nederland en ook haar huwelijk stukliep, is Debbie Sant Andreu Del Terri trouw gebleven. Debbie is een kleurrijk type. “Als mijn vrienden, vriendinnen of mijn gasten mij zouden omschrijven, dan weet ik zeker dat het woord kleurrijk tevoorschijn komt. Bloemen komen tevoorschijn, soms een beetje druk”, legt ze uit.

Dat kleurrijke is ook terug te zien in haar B&B. “Mijn bed and breakfast is een heel kleurrijke B&B, een heel vrolijke B&B. Mijn idee is: Alles is gecreëerd op een manier dat ik denk: daar wil ik zelf ook naartoe. Die bed and breakfast betekent voor mij wel heel veel. Het is het enige wat ik doe. Mijn kinderen zijn de deur uit, die wonen op zichzelf. Het is hard werken, moet ik zeggen. Het is niet lekker in het zonnetje zitten en lekker flierefluiten.”

Zoekt graag nieuwe spullen

Debbie is veel aan het werk in haar B&B. Vooral nadat ze ook nog eens het huis van haar buurvrouw aankocht. Nu heeft ze dan ook in totaal vijftien kamers. Als ze niet aan het werk is in haar B&B dan zoekt ze graag naar nieuwe spullen. “Ik ben dol op rommelmarkten. Ik vind het ook heerlijk om in die brocante winkels te lopen. Een beetje aan het schuieren, ik hou van snuffelen. Op zoek naar de leukste dingen. Leuke, nieuwe, gekke dingen weer voor in en om het huis.”

Debbie de Jong in B&B Vol Liefde

Met haar deelname aan B&B Vol Liefde hoopt Debbie de Jong een man te vinden waarmee ze haar leven kan delen. “Ik ben heel erg gelukkig hier, ook alleen. Mensen vragen mij weleens: Wat vind je ervan? Ik zeg: Als ik eerlijk ben, zou ik mijn leven nu een acht geven. Dat vind ik best hoog. Maar hij kan nog hoger. En dat gebeurt volgens mij als je een leuke lover aan je zijde hebt.”

Debbie is overigens geen totaal onbekende. Ook voor het eerste seizoen deed ze een poging om mee te doen aan het programma, maar toentertijd zat de juiste match er niet bij. “Ik ben blij dat B&B Vol Liefde een succesvol programma is, want daarom dacht ik: We proberen het nog een keer. Hoewel ik met heel veel mensen om me heen ben, helemaal in het seizoen, voel ik me toch altijd een beetje eenzaam. Niet eenzaam-eenzaam, niet alleen, maar wel in de beslissingen nemen. Het is toch heerlijk om iemand aan je zijde te hebben met wie je eens kunt overleggen. Dit doen, dat doen. Vooruit, achteruit. Ik heb behoefte aan een maat aan mijn zijde. Een lekkere man die af en toe een arm om je heen gooit. En zegt: Het komt goed, moppie.”

Debbie zoekt dan ook naar een Olijke, ondernemende, sociale, jongensachtige, stoere, grote, blije vogel. Denk jij dat voor haar te kunnen zijn of ken jij iemand die goed bij haar past? Meld dan jezelf of hem aan via de website van RTL

➡️ Benieuwd naar de B&B van Debbie? Je leest er hier alles over.

De andere B&B Vol Liefde-deelnemers van 2023: Petri | Bram | Milu | Walter | Corine | Marian | Leendert | Joy | Michiel | Martijn

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!