Love & Reality
Corine B&B Vol Liefde

Corine Noordam uit Frankrijk in B&B Vol Liefde

Corine Noordam gaat vanuit Frankrijk in B&B Vol Liefde op zoek naar een leuke man. De in Lubersac woonachtige Corine is dol op de natuur en dat is ook meteen te merken wanneer je bij haar langsgaat. Zo heeft ze maar liefst 24 honden. Ondanks dat ze het helemaal naar haar zin heeft in het Franse Lubersac, mist ze wel nog een leuke man aan haar zijde. Corine hoopt daar met haar deelname aan B&B Vol Liefde verandering in te brengen.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

Corine van Sur La Piste du Loup in Frankrijk

Corine Noordam is 54 jaar oud en woont samen met haar 24 honden in het Franse Lubersac. Daar is ze druk bezig om haar B&B op orde te krijgen. De voormalig eigenaresse van Huskyfarm Secret Wish woont namelijk nog maar sinds maart 2022 in haar bed & breakfast in Frankrijk. Corine is een echte natuurfreak, maar naar eigen zeggen niet overdreven. Het dichtst bij de natuur staan volgens haar de wolfshonden en daar is haar B&B dan ook enigszins naar vernoemd. “In het spoor van de wolf”, luidt de naam van haar B&B. Oftewel: “Sur La Piste du Loup”.

Omdat ze nog volop bezig is met haar B&B, is boeken bij Corine echter nog niet mogelijk. Voor Corine is dat echter geen probleem, want klussen doet ze graag. “Mijn moeder zei altijd: Wat haar ogen zien, dat doen haar handen.” Toch zou het voor zware klussen wel handig zijn om een man aan haar zijde te hebben. Het zou voor haar dan ook een cadeautje zijn als haar toekomstige partner twee rechterhanden heeft. “Ik heb liever dat een man met een kettingzaag over mijn erf loopt dan met een poetsdoek, want daar heb ik dus helemaal niets mee.”

Corine in B&B Vol Liefde

Corine heeft gemerkt dat sinds haar verhuizing naar Frankrijk veel vrienden zijn verdwenen. “Ik heb altijd een goed sociaal leven gehad in Nederland, heel veel vrienden. Maar je merkt wel als je geëmigreerd bent dat vrienden met bosjes van je afvallen. In het begin vinden ze het allemaal heel leuk en dan zit je hier twee maanden en dan denk je: Waar is iedereen gebleven?”, legt ze uit.

Met haar deelname aan B&B Vol Liefde hoopt Corine in ieder geval een leuke man te ontmoeten. “Je hebt alles opzij gezet voor dit. Je eigen dorpje, je eigen droom. Alleen nog een lekkere spetter die dat met mij wil delen. Die zal toch wel ergens rondlopen?” Ze zoekt een stoere, lieve man die betrouwbaar is, die van honden houdt en respect heeft voor de natuur. Ben jij geïnteresseerd geraakt door de oproep van Corine of ken jij iemand die goed bij haar zou passen? Meld je dan snel aan via de website van RTL.

De andere B&B Vol Liefde-deelnemers van 2023: Petri | Bram | Milu | Walter | Marian | Leendert | Joy | Michiel | Debbie | Martijn

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!