Love & Reality
Michelangelo Big Brother 2023

Michelangelo Amendola in Big Brother de Formule 3-coureur

Michelangelo Amendola behoort in Big Brother 2023 tot de groep bewoners. De half-Italiaanse hunk is Formule 3-coureur op hoog niveau en ‘probeert altijd het goede in mensen te zien’. Hij wil daarmee een positieve invloed zijn op de sfeer in het Big Brother-huis.

Michelangelo Amendola in Big Brother

De 21-jarige Michelangelo Amendola heeft, zoals zijn naam al doet vermoeden, Italiaanse roots. Zijn wortels stammen op het eiland Sicilië, om precies te zijn, al is hij zelf ‘gewoon’ in Genk (België) geboren. Hij wordt op zijn profielpagina bij Big Brother omschreven als ‘een sympathieke en sociale jongeman’. Voor het brood op de plank werkt hij in de bandenfabriek van zijn vader.

Big Brother-Michelangelo was Formule 3-coureur

Met banden heeft hij sowieso al veel, want hij is Formule 3-coureur. Een soort Formule 1 met iets lagere snelheden. En dat doet hij alleraardigst, want van 2017 tot 2020 reed hij in het MRF-kampioenschap in het verre Midden-Oosten. In het seizoen 2019/2020 pakte hij zelfs de gouden medaille in de competitie. Door toedoen van de coronapandemie en diens crisis raakte het geld helaas op waardoor hij niet genoeg fondsen meer had om door te kunnen gaan met racen: noodgedwongen stopte Michelangelo met de Formule 3.

Eigen haarverzorgingslijn en geschreven boek

En dus was het tijd voor een nieuwe uitdaging: hij richtte in Barberlux een eigen haarverzorgingslijn op. Dat komt niet helemaal uit de lucht vallen, want zijn eigen haren zitten altijd tot op de puntjes verzorgd. Verder nam hij het heft in handen in de fitnesszaal van zijn ouders én kroop hij in de pen: Michelangelo schreef een eigen boek genaamd ‘Succes uit Faalangst’. Daarin is hij zeer openhartig over zijn lage zelfvertrouwen/zelfbeeld en motivatie.

Dromen van de eindzege

Meedoen aan Big Brother is mentaal gezien dan ook een hele uitdaging, maar Michelangelo Amendola is er helemaal klaar voor en droomt van de eindzege, zoals eerder Jill Goede en Salar Abassi al deden. Wie weet besluit hij dan met zijn prijzengeld wel om het Forume 3-racen weer op te pakken? Op zijn profielpagina lezen we tot slot nog: ‘De sociale Limburger is van nature een echte leider, al komt hij in eerste instantie vrij verlegen over. Eens hij zich thuis voelt in het huis, zal hij de leiding pakken in verschillende challenges en zullen zijn medebewoners zijn puppyoogjes moeten weerstaan.’ Dat wordt nog een hele uitdaging!

➡️ De andere deelnemers uit Big Brother 2023: AliBartCharlotteChayron | ChelseaDannyJasonJudyLindseyRob

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!