Love & Reality
Danny Big Brother 2023

Danny Volker in Big Brother de ex van Gaby Blaaser

Danny Volker is één van de bewoners in Big Brother 2023. Hij zou je zomaar bekend voor kunnen komen, want in het verleden had Danny nog een relatie met BN’er en voormalig Bachelorette Gaby Blaaser. Maar in Big Brother is hij natuurlijk gewoon Danny.

Danny Volker in Big Brother

Danny Volker is 28 jaar geleden geboren in Vinkeveen. Hij is een echte sportfanaat. Op zijn Instagram-pagina wemelt het van de foto’s van zijn imposante lichaam. Hij probeert bovendien anderen te inspireren vanuit de gym, want Danny is crossfitspecialist en personal trainer. De spierbundel hoopt zijn werk enigszins mee te kunnen nemen naar het Big Brother-huis, want één van zijn doelen is de rest van de groep lekker in beweging te krijgen/houden.

Voormalig profrugbyer

Zelf is hij van kinds af aan sportief. Zo heeft hij op hoog niveau gerugbyd in Australië en was hij onderdeel van het nationale team van Nederland Onder 18. “Ik ga mezelf onmisbaar maken voor de groep”, luidt zijn strijdplan in Big Brother.

Big Brother-Danny is de ex van Gaby Blaaser

In het vorige Big Brother-seizoen hadden we al Michel Hennipman, die een korte tijd gedated had met Gaby Blaaser. Dit keer hebben we zelfs een serieuze ex van de blondine in het huis, want Danny Volker heeft een behoorlijke tijd een relatie gehad met de voormalige Bachelorette. Onlangs bracht Gaby nog naar buiten dat ze zwanger is van haar nieuwe vriend Robbin, en dat hikte volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer tegen het zere been aan bij Danny.

Vechtscheiding

“Danny geeft aan dat hij Gaby hypocriet vindt omdat zij samen al een kinderwens hadden”, meldde Yvonne. Gaby stopte om die reden met de pil, maar in plaats van een kindje met Danny, krijgt ze er nu een met haar nieuwe lover. ‘Een ongelukje’, noemde de actrice het al. “Hij gelooft dat ze gewoon niet meer opnieuw aan de pil is gegaan en dit geen ‘accident’ is, zoals Gaby haar zwangerschap noemt”, citeerde Coldeweijer Danny. Maar genoeg over Gaby, nu is het tijd voor Danny Volker om helemaal zichzelf te zijn in Big Brother!

➡️ De andere deelnemers uit Big Brother 2023: AliBartCharlotteChayron | Chelsea | JasonJudyLindseyMichelangeloRob

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DANNY VOLKER (@dannyvolker)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DANNY VOLKER (@dannyvolker)