Love & Reality
Chayron Big Brother 2023

Chayron Herman in Big Brother slachtoffer toeslagenaffaire

Chayron Herman maakt deel uit van de Big Brother-bewoners in het seizoen van 2023. Je gunt de Nederlander meteen de overwinning, want hij en zijn gezin behoren tot de slachtoffers van de welbekende toeslagenaffaire!

Chayron Herman in Big Brother

Op verschillende vlakken is Chayron, 33 jaar oud en woonachtig Waddinxveen, een interessante man: hij is namelijk een uitgesproken, maar ook sociale man die zeker niet op zijn Rotterdamse mondje is gevallen. Hij is trots op zijn gezin met drie kinderen en dat hangt hij maar al te graag aan de grote klok.

Slachtoffer toeslagenaffaire

Ze hebben het namelijk niet altijd makkelijk gehad, want, zoals gezegd, zijn ze gedupeerden in de toeslagenaffaire. Chayron wil Big Brother 2023 winnen en heeft daarom de afgelopen seizoenen onder de loep genomen en hier naar eigen zeggen veel van geleerd voor zijn eigen deelname. Zijn tactiek? Eerst de kat uit de boom kijken, veel vrienden maken en zorgen voor een goede sfeer.

Love voor iedereen

Op zijn profiel op Instagram, dat overigens beheerd wordt door zijn familie, schreeuwt Chayron het uit: “THE WORD IS OUT! Na lang mijn mond gehouden te hebben, mag ik het vandaag eindelijk bekendmaken. Ik doe mee aan Big Brother 2023! Heel onwerkelijk, maar dit avontuur gaat nu écht beginnen. Ik hoop dat ik kan rekenen op al jullie steun & stemmen als het zover is. Ik heb love voor jullie allemaal.”

Chayron is verloofd of zelfs getrouwd

Op zijn account kunnen we daarnaast zien dat deze Big Brother-deelnemer gelukkig is in de liefde, met zijn partner Sharon Koevermans. De twee hebben zich zelfs verloofd, al weten we niet of ze inmiddels ook daadwerkelijk getrouwd zijn. De liefde heeft grote tegenslag van de toeslagenaffaire dus glansrijk overleefd, dat staat als een paal boven water!

Sfeermaker

Chayron beheert @hermanosfam op Instagram en TikTok, waarop hij grappige filmpjes post. Op TikTok heeft hij daarmee als 13.000 volgers verzameld, dus hij kan echt wel wat. “Ik ben een prettige aanwezigheid, je zou mij kunnen zien als een sfeermaker”, zegt hij in zijn Big Brother-voorstelstukje. En daarmee past hij goed in de groep, althans… zo lijkt het. Want het woord ‘sfeermaker’ komt bijzonder vaak voorbij. Misschien wordt het wel één groot feest in het BB-huis!

➡️ De andere deelnemers uit Big Brother 2023: AliBartCharlotte | ChelseaDannyJasonJudyLindseyMichelangeloRob

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chayron (@jacksonhermanos)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chayron (@jacksonhermanos)