Love & Reality
Charlotte Big Brother 2023

Charlotte Denamur in Big Brother de nanny voor Hollywood-sterren

Charlotte Denamur maakt deel uit van de Big Brother-bewoners in het seizoen van 2023. De Belgische blondine, afkomstig uit Middelkerke, hoopt vooral dat kijkers van de realityshow ‘haar zullen gaan zien zoals ze echt is’. “Ik ga altijd vechten voor wat ik wil. Als ik iets wil, zal ik daar tweehonderd procent voor gaan.”

Charlotte Denamur in Big Brother

De 27-jarige Charlotte Denamur is echt zo iemand bij wie je graag in de buurt: overal waar ze komt draagt ze een positieve energie mee. De beauty is gek op een feestje zo nu en dan, maar doordeweeks is ze juist de rust zelve door minstens drie keer per week aan yoga te doen. Het ’typische werkleven’ spreekt haar niet aan, dat vindt ze maar saai. Charlotte verveelt zich namelijk al snel.

Nanny voor Hollywood-sterren

Verder heeft Charlotte een voorliefde voor Amerika; ze heeft er zelfs vijf jaar lang gewerkt als nanny van verschillende Hollywood-sterren! Tegenwoordig verdient ze haar brood als privé-leerkracht voor welgestelde families. Haar tactiek in spellen: eerst observeren. “Ik meldde mezelf aan voor Big Brother”, vertelt Charlotte in de Belgische krant KW.

Broodnodige afleiding na overlijden vader

“Ik had het heel moeilijk deze zomer na het overlijden van mijn vader en had zin in wat afleiding. Het klonk als een heel mooi avontuur en iets dat mij zeker zou bevallen. Maar ik was toch wat verbaasd toen ik ook echt werd uitgenodigd voor een castinggesprek. Mijn mama had mij verteld dat ze wel dacht dat ik misschien gekozen zou worden. Maar ik had het niet verwacht. Ik leid een niet-alledaags leven en ben zelden thuis.”

Charlotte niet bang voor heimwee

Daardoor is ze ook niet zo bang voor heimwee tijdens Big Brother; lang van huis zijn is Charlotte immers wel gewend. “En mezelf zolang afsluiten van de buitenwereld? Ook in het buitenland had ik weinig contact met de rest van de wereld. Dan focuste ik me echt op mijn werk. Ik zag vier jaar mijn familie en vrienden niet door mijn werk in buitenland. Drie maanden moet dus wel te doen zijn. Het enige verschil en het moeilijke is dat ik geen contact kan hebben via FaceTime. Ik FaceTime bijvoorbeeld elke dag met mama en dat ga ik het meeste missen. Mijn moeder zal ik zeker missen, maar ook mijn kat Paco.” Toch is Charlotte Denamur vastberaden om voor niets minder dan de eindzege het huis van Big Brother in te gaan!

➡️ De andere deelnemers uit Big Brother 2023: AliBartChayron | ChelseaDannyJasonJudyLindseyMichelangeloRob

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charlotte Denamur (@char.dena)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charlotte Denamur (@char.dena)