Love & Reality
Jason Big Brother 2023

Jason Glas in Big Brother de jongste van het stel

Jason Glas is in Big Brother de jongst deelnemer van allemaal: hij is pas twintig lentes jong. Toch is hij er van overtuigd dat hij zich kan gaan meten met de rest in de spannende reality-spelshow van RTL.

Jason Glas in Big Brother

Jason Glas is kraakhelder als het gaat om zijn missie in Big Brother: hij doet mee voor niets anders dan de eindzege. Wie weet is Jason straks wel de opvolger van Jill Goede en Salar Abassi als winnaar. Op zijn profielpagina wordt hij verder omschreven als ‘de jongste, maar zeker niet de minste’. Daar sluiten wij ons helemaal bij aan.

Jongste van het stel

Ondanks zijn nog prille leeftijd kan de Beverwijker ook keihard zijn: winnen is belangrijker dan gezelligheid in het huis. Sterker nog: stiekem hoopt Jason dat er ook medebewoners zijn waarmee hij helemaal niet zo goed klikt, zodat dat interessante situaties en gesprekken kan opleveren. Denk dus niet dat Jason alleen maar ‘de lieve jongen’ zal zijn. Voor het smeden van bondjes staat hij open, als het maar zijn winkansen vergroot. “Ik ben niet van plan mijn mond dicht te houden.”

Big Brother-Jason is E-sporter in FIFA

In het dagelijkse leven is Jason Glas veel bezig met e-sporten: gamen op hoog niveau. Video’s over met name het voetbalspel FIFA op zijn eigen Youtube-kanaal bereiken behoorlijk wat mensen. In het verleden was hij zelfs de E-sporter van Eredivisionisten AZ (maart tot september 2019), Fortuna Sittard (oktober 2019 tot september 2021) en sinds oktober 2021 PEC Zwolle. Verder is hij met enige regelmaat te vinden in de sportschool om zijn lichaam in shape te houden. Want met alleen maar gamen gaat dat natuurlijk niet lukken!

➡️ De andere deelnemers uit Big Brother 2023: AliBartCharlotteChayron | ChelseaDanny | JudyLindseyMichelangeloRob

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

Jason Glas: "Mijn passes waren niet nauwkeurig, dan ben je de sjaak"