Love & Reality
Judy Big Brother 2023

Judy Proost in Big Brother de dj en make-up artiest

Judy Proost heeft zin in Big Brother 2023. De Vlaamse wil zich in het huis gaan meten, want aan verliezen vindt ze maar niets. En winnen op televisie kan ze, want Judy heeft eerder al een talentenjacht weten te winnen.

Judy in Big Brother

Mocht Judy je voor Big Brother al bekend voorkomen, dan zou dat kunnen. Twaalf jaar geleden wist ze namelijk My Set Rules te winnen, een programma op JIMtv. Dit is een voormalig Vlaamse muziek- en jongerenzender, die in 2015 werd opgedoekt. Grappig detail is dat de opnames van JIMtv in het oude Big Brother huis in België waren.

DJ Harmony

Judy won de show onder haar dj-naam Harmony. “Een zotte periode”, vertelt Judy voor haar vertrek naar Big Brother aan de Gazet van Antwerp. “Met passages op festivals waar mensen me vroegen om handtekeningen en foto’s.”

Zoontje brengt rust in leven Judy

Toen de inschrijving begon voor Big Brother heeft Judy zich impulsief ingeschreven, iets dat ze de laatste jaren eigenlijk niet meer doet. “Maar toen zoon Syan kwam, kreeg ik meer verantwoordelijkheid. Alles staat in het teken van hem. Ik ging van een rebels persoon naar een brave mama.”

Judy wil winnen in Big Brother

Krijgen de deelnemers van Big Brother dan een mak schaapje aan Judy? Zeker niet! De 34-jarige is namelijk zeer competitief ingesteld en ze wil dan ook vooral risico’s nemen wanneer het nodig mocht zijn. Het liefst wil ze iedereen voor zich winnen en ze daarna één voor één naar huis sturen. Na haar dj-carrière heeft Judy gewerkt als kapster.

Wenkbrauwen

Ook heeft ze zich verdiept in kleding en is nu schoonheidsspecialiste. Daarbij zijn wenkbrauwen haar specialisme. Aan de looks van Judy voor Big Brother is ook te zien dat ze veel tijd besteed aan haar uiterlijk en ook aardig wat experimenteert. We gaan zien wat dit in het huis gaat brengen. Ondertussen zal ze haar vriend Tom en zoontje Syan thuis achterlaten, misschien wel haar mogelijk grootste struikelblok in het Big Brother huis.

Geldwinst krijgt bijzondere trip

En mocht Judy gaan winnen? “We gaan ieder jaar bescheiden op vakantie naar de zee. Ik beloofde Syan dat we naar een match van Cristiano Ronaldo zouden gaan. Maar nu hij zopas tekende in Saudi-Arabië, zou dat een heel exotisch reisje worden”, besluit ze tegenover de Gazet van Antwerp.

➡️ De andere deelnemers uit Big Brother 2023: AliBartCharlotteChayron | ChelseaDannyJason | LindseyMichelangeloRob

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!