Love & Reality
Chelsea Big Brother 2023

Chelsea Ausma in Big Brother de knappe verschijning

Chelsea Ausma zal in Big Brother snel op gaan vallen. De 22-jarige pedagogisch medewerkster is een knappe verschijning en zal dat ook zeker laten blijken. Want ze mag dan nu blond zijn, dat was een aantal jaar geleden wel anders.

Chelsea in Big Brother

In 2023 keert Big Brother terug voor een derde seizoen. Chelsea is één van de elf originele bewoonsters. Ze zal zich laten opsluiten in het huis in Amsterdam, waar ze 24/7 gevolgd zal worden door alle camera’s. Chelsea is niet ver van huis, want ze woont in Dronten. Vanuit daar is ze vrij actief op Instagram, maar dat is in het huis natuurlijk even voorbij. Haar moeder en vriendinnetjes zullen haar account tijdelijk beheren.

Georgina Verbaan look a like

Op haar socials zien we ook gelijk een grote transformatie die Chelsea de aflopen jaren heeft doorgemaakt. Ze is nu de blonde verschijning in het Big Brother Huis, een paar jaar geleden was Chelsea een ware look a like van Georgina Verbaan! In 2021 besloot ze haar looks volledig te veranderen.

Chelsea zingend en dansend in Big Brother

In Big Brother zal Chelsea de nodige gezelligheid met zich meebrengen. Een rondgang op haar socials leert ons namelijk dat ze heel aardig kan zingen en met name op TikTok flink wat afdanst. Samen met haar moeder zijn er hele dansmoves ingestudeerd waar menig danser jaloers op zal zijn. In haar dromen heeft Chelsea zich al in het Big Brother-huis zien rondlopen en vanaf januari is het eindelijk zover.

Controle uit handen geven

In Big Brother heeft Chelsea duidelijke doelen gesteld. Zo wil ze de controle uit handen geven en op zoek gaan naar het onbekende. Haar levensstijl heeft ze recent al volledig omgegooid en nu ze zet met haar deelname aan Big Brother een volgende stap. Winnen staat echter wel hoog op haar lijstje en daarvoor gaat ze waar nodig snel bondjes smeden. En of ze het thuisfront gaat missen? Ze verwacht vooral dat de rest van haar vriendinnen haar juist gaan missen voor een regelmatig goed advies.

➡️ De andere deelnemers uit Big Brother 2023: AliBartCharlotteChayronDannyJasonJudyLindseyMichelangeloRob

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!