Love & Reality
Ali Big Brother 2023

Ali Burhan gaat in Big Brother tot het gaatje

Ali Burhan maakt deel uit van de Big Brother-bewoners in het seizoen van 2023. De Lommelaar met Turkse roots belooft er alles aan te doen om de spelshow te winnen, al heeft hij stiekem een klein hartje…

Ali Burhan in Big Brother

In het dagelijks leven is de 35-jarige Ali, woonachtig in het Belgische plaatsje Lommel, namelijk docent Nederlands voor mensen met een taalachterstand. Zijn doel is vooral om mensen te helpen die zich buitengesloten voelen in de maatschappij omdat ze de Nederlandse taal niet machtig zijn.

Sfeermaker tot en met

Je merkt het al: Ali is altijd op zoek naar het positieve in het leven. De Limburger staat bekend als een echte sfeermaker en belooft er dan ook voor zorgen dat zijn tijd in het Big Brother huis een echt feestje wordt. Het volgende staat daar echter weer haaks op: Ali is niet bang om tactisch te spelen en de andere kandidaten om de tuin te leiden. Hij wil namelijk koste wat het kost de eindstreep bereiken en daarna ook nog eens de overwinning binnenslepen.

Big Brother-Ali is fervent voetballer

Wie de naam van Ali intypt op Google komt er meteen achter dat de Big Brother-deelnemer een fervent voetballer is, op een behoorlijk hoog niveau. Hij speelde namelijk bij Olmen en maakte in de wedstrijd tegen Zwaneven (eindstand: 3-1). “Echt waar, zo’n doelpunt had ik nog nooit gemaakt”, zei Ali in de krant. “Maar toen ik de bal kreeg, voelde ik meteen dat dit weleens het moment zou kunnen zijn. Dankzij mijn doelpunt liepen we verder uit, maar in de minuten daarna hadden we de kloof eigenlijk altijd nog grotere moeten maken.”

Met zijn team zette Burhan een stap richting het kampioenschap: “We hebben deze topper met verve gewonnen. Als titelkandidaat hebben we hier best een statement gemaakt. We moeten ons niet verstoppen, als je de winnaar van de eerste periode op deze manier kunt wegzetten…” Het zegt iets over de wil van Ali om te winnen, altijd en overal; hij is bijzonder competitief!

Afscheid nemen bestaat niet

Overigens heeft de BB-kandidaat Olmen inmiddels achter zich gelaten, halverwege 2022: “Vandaag speelde ik mijn laatste wedstrijd na 7 seizoenen voor Zwaluwen Olmen waarin ik ook de winning goal gemaakt heb, dat maakt het nog mooier. Het was voor mij een eer om de shirt van deze prachtige club te dragen. Als je ziet wat we in al die jaren verwezenlijkt hebben, dan kan ik er alleen maar trots op zijn.”

➡️ De andere deelnemers uit Big Brother 2023: BartCharlotteChayron | ChelseaDannyJasonJudyLindseyMichelangeloRob

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ali Burhan (@aliburhan)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ali Burhan (@aliburhan)