Love & Reality
Lindsey Big Brother 2023

Lindsey Rademaker-Merion in Big Brother de stoere chick

Lindsey Rademaker-Merion behoort in Big Brother 2023 tot de groep bewoners. Ze is een echte stoere chick die een gezonde dosis Limburgse gezelligheid het huis in gaat brengen. Lindsey gaat waar nodig tot het gaatje om aan het eind van de rit met de cheque in haar handen te staan.

Lindsey Rademaker-Merion in Big Brother

Lindsey Rademaker-Merion zag 32 jaar geleden voor het eerst het levenslicht in Sittard, Limburg. Ze brengt haar dagen het liefst door in de muziekstudio, waar ze eigen tracks produceert en uitbrengt. Op haar Spotify-account heeft Lindsey al duizenden mensen bereikt met onder meer haar nummers ON 808 en Hold On.

Relatie Big Brother-Lindsey met vriendin

Verder onderneemt ze graag leuke dingen met haar knappe vriendin Jalisa Oudenaarde, met wie ze al een behoorlijke tijd samen is, en op wie ze nog altijd stapelverliefd is. In het Big Brother-huis is haar tactiek kraakhelder: zichzelf zijn. “Daarmee bereik je het meest”, is ze overtuigd. “Ik laat de good vibes terugkeren in de kamer”, belooft ze verder.

Eyes on the price

Lindsey is erg fanatiek ingesteld, dus tegen haar verlies kan ze erg slecht. Derhalve is er maar één optie mogelijk: winnen, als opvolgster van Jill Goede en Salar Abassi. Met het prijzengeld zou ze bijvoorbeeld haar muziek carrière nog verder uit kunnen gaan breiden.

Energiebom uit Limburg

Lindsey omschrijft zichzelf als een vat vol energie, die mensen omver kan blazen met haar aanstekelijke lach en sprankelende aanwezigheid. Alle ingrediënten zijn dus binnen om een publiekslieveling te worden in het huis van Big Brother!

➡️ De andere deelnemers uit Big Brother 2023: AliBartCharlotteChayron | ChelseaDannyJasonJudy | MichelangeloRob

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!