Love & Reality
Bart Big Brother 2023

Bart Vandenbroek in Big Brother motormuis met slang als huisdier

Bart Vandenbroek maakt deel uit van de Big Brother-bewoners in het seizoen van 2023. De Belg is een echte daredevil, die geregeld een vliegtuig uit springt en helemaal verknocht is aan zijn motor! Bart is niet bang voor de confrontatie.

Bart Vandenbroek in Big Brother

De 45-jarige Bart uit het Belgische Itegem is militair en dat betekent dat hij het gewend is om meerdere maanden weg te zijn van huis. Daarnaast bezit hij dankzij zijn beroep ook vaardigheden die andere bewoners niet zullen hebben. Al klinkt dat misschien een klein beetje sinister…

Stoere motormuis met slang

Bart droomt ervan een keer zonder telefoon, computer en andere technologie door het leven te kunnen gaan en wat dat betreft is hij bij Big Brother natuurlijk wel aan het juiste adres. Zijn grote hobby is motorrijden en hij heeft een bijzonder huisdier: een slang van maar liefst twee meter lang. Zou die meekomen naar de BB-villa? Als deze Big Brother-deelenmer zich aan iets of iemand irriteert zal je dat meteen merken. Hij zal twee keer wegkijken, maar de derde keer laat hij toch echt van zich horen: “Klikt het niet, dan botst het wel.”

Nieuw Instagram-account

Op Instagram neemt de stoere Belg afscheid van zijn (pas verzamelde) Instagram-volgers: “Hallo. Zoals je ziet sta ik hier bij het Big Brother-huis. Het avontuur kan beginnen. Voor twee weken, drie maanden, we zien het wel. Dus ik zou zeggen: alle sympathisanten, je weet op wie je moet stemmen. En eh, hou me er zo lang mogelijk in!”

Big Brother-Bart aan een parachute

Verder heeft Bart vier foto’s geüpload op het genoemde sociale medium, die allemaal één ding uitdragen: Bart is een durfal. We zien hem bijvoorbeeld parachutespringen met daarbij de tekst ‘Castelnau 2016’ en we zien hem ook voor een legervoertuig staan met daarbij de tekst: “Het avontuur is begonnen!”, met een verwijzing naar Big Brother 2023. Zou deze soldaat de oorlog aangaan met zijn mede-Big Brother-bewoners?

De getatoeëerde Belg is in ieder geval niet van plan om zijn medekandidaten op hun blauwe ogen te geloven! “In het huis kan je niemand 100% vertrouwen, dat kan pas weer als het spel voorbij is”, draagt hij uit. Misschien komt hij wel even ver als zijn illustere voorganger en naamgenoot Bart Spring in ’t Veld!

➡️ De andere deelnemers uit Big Brother 2023: AliCharlotteChayron | ChelseaDannyJasonJudyLindseyMichelangeloRob

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bart Bigbrother (@bartbigbrother2023)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bart Bigbrother (@bartbigbrother2023)