Love & Reality
Jolien Bosch Big Brother 2023

Jolien Bosch in Big Brother 2023 de nagelspecialiste

Jolien is in Big Brother de eerste die de groep komt versterken. Na een week mocht Jolien Bosch het Big Brother huis betreden en nam daarmee de plaats in van Judy, degene die als eerste genadeloos werd weggestemd door de kijkers.

Jolien lekte al uit door montagefout

Dat Jolien in Big Brother zou verschijnen was voor de nauwlettende kijkers geen verrassing meer. RTL had namelijk per ongeluk bij de start van de realityshow al een foto van haar gepubliceerd. Zodoende was het slechts wachten tot het moment dat de lange blondine het huis zou betreden. Half januari was het dan zover.

Onbekende dame op de foto

Wanneer de gehele groep samen op de bank zit, worden de foto’s bekeken die ze gezamenlijk moesten maken. Daarop zien ze opeens een onbekende vrouw staan. Op datzelfde moment slaat er achter de bewoners een deur dicht. Jolien is binnen in Big Brother! De afgelopen dagen heeft ze alles mee kunnen kijken, waardoor ze de groep al kent.

Jolien Bosch in Big Brother 2023

De 29-jarige Jolien Bosch komt uit Vlaanderen en werkt al acht jaar lang aan het nagelstudio. Nails Jolien ligt voorlopig even stil, zo laat ze in een afscheidsbericht weten op Instagram. “Jullie nagels kan ik een tijdje niet doen. Lang mocht ik niets vertellen, maar er wacht mij een nieuw avontuur. Ik doe mee aan Big Brother, een kans die ik met beide handen moest grijpen. De afspraken voor dit jaar zijn voorlopig geschrapt, want ik weet niet hoelang ik in Big Brother zal zitten.” Voor de liefde komt Jolien in ieder geval niet naar Big Brother. Ze heeft al veertien jaar een vriend en is inmiddels verloofd.

Voortekenen: Jolien wint net zoals Jill en Salar?

De eerste week komt Jolien in ieder geval veilig door in Big Brother, want ze heeft in die periode een vrijstelling. Kans dus om zich eigen te gaan maken binnen de groep en haar plannen uit te werken. In haar aankondiging laat Jolien weten dat ze toe is aan verandering en Big Brother voor haar het juiste avontuur is. “Jolien gaat confrontaties niet uit de weg en neemt geen blad voor de mond. Ze doet mee om het spel te spelen en uiteindelijk met de winst naar huis te gaan.” Dat is zeker niet onmogelijk, want de winnaars van de afgelopen twee jaar – Jill en Salar – kwamen eveneens pas na ongeveer een week het huis binnen.

➡️ De andere deelnemers uit Big Brother 2023: AliBartCharlotteChayron | ChelseaDannyJasonJudyLindseyMichelangelo

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!