Love & Reality

Imke Roose in Ex on the Beach: Double Dutch de eerste aangespoelde Ex

Imke Roose is in Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 7 de eerste ex die uit het water komt gelopen. Ze heeft in het verleden iets serieus gehad met Keanu, maar werd vervolgens opzij geschoven en wil nu wraak nemen.

Imke Roose in Ex on the Beach: Double Dutch

Imke Roose maakt haar intrede met naast Keanu ook nog Odim en Dusty op een strandbedje aan het water. En dat gaat niet zonder spanning en sensatie, want Keanu is niet bepaald blij om haar terug te zien. De twintigjarige Imke leerde Keanu kennen tijdens de eerste lockdown in België. “Het ging daarna allemaal heel snel, maar het is niet zo mooi afgelopen.”

EOTB-Imke de ex van Keanu

“Hij heeft mij verschillende keren bedrogen tijdens de korte relatie”, vertelt Imke verder. “Hij geeft het zelf niet toe, maar ik heb genoeg bewijzen dat het wel degelijk waar is.” Daarom nam ze al wraak, en hard ook: Imke heeft een trio gehad met de twee beste vrienden van Keanu. “Aangezien hij mij bedrogen heeft, wilde ik hem terugpakken.”

In totaal heeft Imke tien tatoages, maar de meest bijzondere is wel een kroontje op de binnenkant van haar hand. Die staat voor ‘voor eeuwig en altijd’, en liet ze zetten samen met Keanu. Maar met dat ‘voor eeuwig en altijd’ bleek het allemaal wel mee te vallen.. Pijnlijk.

Imke gooit cocktail in gezicht Keanu

Het weerzien verliep dan ook niet heel erg warm. Nadat Keanu zijn ex onder meer ‘de duivel’ en ‘een vrouw van lichte zeden’ noemde, gooide Imke haar cocktail recht in zijn gezicht.

Verder maakt ze nog even extra duidelijk dat Imke van plan is het bed te gaan delen met de nodige mannen, maar absoluut níét meer met haar oude liefde. Al ziet Keanu dat zelf ook allang niet meer zitten. Drama en sensatie op komst!

De deelnemers aan Ex on the Beach Double Dutch 2021: DannyDustyGloriaJørneyKeanuLesleyOdimShaniImke

Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)