Love & Reality

Kijkers voorspellen: déze Love Islanders gaan een nieuwe vlam meenemen uit Casa Amor

Volgende week is het tijd voor de bevreesde Casa Amor. De Love Island-deelnemers worden dan een paar dagen van elkaar gescheiden; de mannen verhuizen naar een andere villa, waar ze worden opgewacht door een heel blik aan nieuwe bombshells. Tegelijkertijd komen er een aantal nieuwe mannen bij de vrouwen intrekken.

De kijker bepaalt

En dan zal nog maar moeten blijken wie trouw blijft aan hun huidige partner, en wie de verleiding om ‘over te stappen’ naar een nieuwe vlam tóch niet kan weerstaan. In een Facebook-groep vol met trouwe Love Island-fans werd alvast gepolst wie de kijkers wel zien zwichten voor een nieuwe single, en de resultaten van de poll zijn duidelijk.

De meeste kijkers vermoeden dat Giuliano toch weer gaat switchen. De Italian Stallion begon als lid van een powercouple met Lisa, maar wist niet hoe snel hij weg moest zijn toen Feline binnenkwam en neigde later ook nog weer even naar Eilish. De kijkers zijn dus niet meer overtuigd van zijn loyaliteit, zoveel is duidelijk.

Verder voorspellen de fans dat ook Yoram én Lisa (nu een koppel), Mattheüs (nu met Raphaëlla) en Remco (nu met Imen) ook een nieuwe vlam over gaan houden aan de Casa Amor-week. Spannend!

Uitslag poll met de vraag: wie gaat een nieuwe vlam scoren tijdens Casa Amor?

  1. Giuliano (224 stemmen)
  2. Yoram (163 stemmen)
  3. Mattheüs (145 stemmen)
  4. Lisa (102 stemmen)
  5. Remco (91 stemmen)
  6. Filip (52 stemmen)
  7. Charlotte (37 stemmen)
  8. Feline (32 stemmen)
  9. Mert (23 stemmen)

De overige deelnemers kregen nog geen eens 10 stemmen; van de loyaliteit van Gianni, Joan, Raphaëlla, Eilish en Imen zijn de kijkers dus zeer overtuigd.