Love & Reality

Yoram in Love Island de nieuwste versterking

Yoram is de kakelverse deelnemer aan Love Island. In aflevering 16 kwam hij, vlak na het harde afscheid van Josephine-Charlotte en Kai, in de villa als nieuwe bombshell.

Yoram in Love Island seizoen 2

Yoram is 21 jaar en studeert aan de Herman Brood Academie. Zijn belangrijkste wapen is zijn sportieve, afgetrainde lichaam. Verder doet Yoram lekker wat hij wil, en zegt hij wat op zijn tong ligt.

Echte afknappers heeft hij niet, maar Yoram houdt – ja, echt waar – níét van hakken bij vrouwen. Bovendien vindt hij roken ‘erg smerig’. Op Love Island hoopt Yoram een dame te vinden die net als hem impulsief is, makkelijk in de omgang en géén dramaqueen is.

Yoram hoopt in Love Island op Feline of Joan

Omdat zijn voorkeur verder uitgaat naar brunettes, hoopt Yoram er vandoor te kunnen gaan met Feline of Joan. Maar zij maken beiden al vrij snel duidelijk dat er niets te halen valt, omdat zij al happy zijn met respectievelijk Giuliano en Mert.

Maar als nieuwkomer heeft Yoram straks natuurlijk een streepje voor, want bij de herkoppeling mag hij als eerst gaan kiezen. Durft hij het aan om Feline of Joan weg te trekken bij diens crushes? Dat wordt drama gegarandeerd!

Yoram Love Island