Love & Reality

Charlotte komt in Love Island de boel op scherp zetten

Charlotte is in Love Island de volgende bombshell. Ze kwam samen met Merel in aflevering 17, en dat belooft de boel behoorlijk op de kop te gaan zetten in de villa. Ze ging immers gelijk op date met de ‘bezette’ Mattheüs.

Charlotte in Love Island seizoen 2

Charlotte is 22 jaar en werkt als vastgoedbediende in een makelaarskantoor. Haar grootste pluspunt is naar eigen zeggen haar enthousiasme. Als Charlotte iets wil, gaat ze er bovendien voor de volle honderd procent voor. Maar wat wil ze dan precies? Een man die in ieder geval volop sport en bezig is met zijn lichaam. Zelf sport ze namelijk iedere dag wel.

Verder valt Charlotte op mannen die net als haar een ‘haantje de voorste’ zijn: die niet bang zijn om alle aandacht op zich te eisen. Geen grijze muurbloempjes voor haar, dus. Het zal immers ook nodig zijn om de brunette zo nu en dan op haar plaats te zetten, want dat heeft ze echt nodig. Bij voorkeur met Zuid-Europese roots en het bijkomende temperament.

Op haar profielpagina lezen we verder: ‘Als Charlotte binnenkomt, vergeten mensen haar niet snel meer. Met haar sprankelende persoonlijkheid windt deze 22-jarige Belgische spraakwaterval iedereen om haar vinger.’ Toch is ze overigens nog nooit écht verliefd geweest.

Charlotte op date met Mattheüs in Love Island

Charlotte kwam binnen door gelijk Mattheüs op date mee te nemen. Een gewaagde move, want hij zit al in een koppel met Raphaëlla. Maar ook de vrijgezelle Filip staat hoog aangeschreven bij deze pittige tante. Het wordt dus nog zeer spannend om te zien wat ze allemaal los gaat maken binnen de groep!