Love & Reality
Mert Love Island

Mert Okatan in Love Island seizoen 2 als echte hunk

Mert Okatan gaat meedoen aan Love Island seizoen 2, waarin hij hoopt de ware liefde te kunnen scoren. Na de bekendmaking van de lijst met deelnemers viel gelijk op dat Mert misschien wel als allerbeste in de smaak viel bij het vrouwelijke publiek. Zal dat bij zijn mede-Islanders in de villa ook zo zijn?

Mert Okatan in Love Island seizoen 2

De 20-jarige Mert Okatan heeft Turkse roots, maar is geboren en getogen in Lochem. Daar heeft hij zijn halve jeugd gevoetbald bij VV Lochem, maar Mert bleek over behoorlijk wat talent te beschikken en speelde daarna ook nog voor SV Excelsior 31′ en zelfs profclub De Graafschap. Hij kan het beste uit de voeten in de verdediging.

“Als we uitgaan krijg ik best veel aandacht van vrouwen, want ik ben voetballer en ik zie er goed en verzorgd uit. Maar de vrouwen denken allemaal dat ik niet te vertrouwen ben, dat vind ik wel jammer. Want ik ben gewoon een oprecht mens, daar hou ik van.”

Love Island-Mert is voetballer met Turkse roots

Op het veld is Mert Okatan dus zeker succesvol, maar op het gebied van de liefde geldt dat níét. Sterker nog: deze hunk is nog nooit (!) verliefd geweest, zo erkent hij zelf. Zijn hoop is dat hij op Love Island voor het eerst vlinders in zijn buik gaat voelen, want hij wil maar wat graag eens zijn meisje voor kunnen stellen aan zijn ouders. “Ik wil proeven, ruiken en voelen wat liefde is.”

Ook al is Mert dus nog nooit verliefd geweest, toch is hij een liefdevolle, zachtaardige en gevoelige jongen. Verder geeft hij erg veel om zijn uiterlijk – zoals ook wel aan hem af te zien is -, want de Nederlander gaat bijna iedere week naar de kapper. “Ik ben best wel ijdel, ja. Als ik naar de kapper ben geweest, voel ik me als herboren.”

“Als ik mijn droomvrouw moet omschrijven, noem ik een mooi lichaam, een mooi gebit, mooie billen (niet te groot en niet te klein). Het kan toch bijna niet anders of Mert Okatan gaat met zijn fresh coupe een vriendin scoren tijdens Love Island seizoen 2?

Geplaatst door Mert Okatan op Vrijdag 11 augustus 2017

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

WAUW! Dit zijn de nieuwe Islanders van #loveisland ! Zie jij al potentiële koppeltjes? 😍🌴 #nieuwseizoen #videoland

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandrtl) op