Love & Reality
Remco Love Island

Remco Diepenhorst in Love Island seizoen 2

Remco Diepenhorst maakt deel uit van de groep knappe singles in Love Island seizoen 2, waarin ze op zoek gaan de ware liefde. De surfer uit Utrecht is een erg bezige bij, maar voor zijn droomvrouw kan hij natuurlijk nog wel wat tijd vrijmaken.

Remco Diepenhorst in Love Island seizoen 2

Remco Diepenhorst is 25 jaar oud en geboren en getogen in Utrecht. Hij studeerde voor een hbo-diploma in fysiotherapie op de Hogeschool Utrecht en hoopt in de toekomst ook een job te kunnen vinden in die sector.

Maar Remco is van meer markten thuis. Zo behaalde hij in zijn studeertijd ook licenties in de EHBO en als surfinstructeur. Wat surfen is zijn grote passie. In zijn leven heeft Remco dan ook twee liefdes: vrouwen en water, zo lacht hij.

Zijn lichaam verraadt dan ook dat hij een uiterst sportief ingestelde jongen is. En dat leverde hem naar eigen zeggen al meer dan 130 (!) bedpartners op. “Ik heb nooit een vaste relatie gehad, dan gaat het hard.” En zijn neef verklapte alvast dat Remco al sinds zijn twaalfde seksueel actief is.

Remco uit Love Island is een Utrechtste surfer

Naast surfen legt Remco immers regelmatig survival- en bootcamps af. Maar natuurlijk moet er ook brood op de plank komen, en daarvoor zorgt de Utrechter met zijn eigen bedrijf Blockment, dat hij in januari 2020 oprichtte. Het richt zich op crypto- en blockchain investments. Remco is er co-founder, leidinggevende en technisch analist.

Al met al is Remco Diepenhorst ontzettend druk met van alles en nog wat, niet in de laatste plaats met zijn trouwe viervoeter: de hunk is namelijk gek op zijn hond. Maar er is nog genoeg tijd en ruimte voor een leuke vrouw. Zijn voorkeur gaat uit naar ‘een soort Pocahontas, of Jane van Tarzan’: niet te veel make-up, lekker relaxed en sociaal.

“Wat ik echt vreselijk vindt? Dikke lagen make-up en neppe opgespoten lippen. Een beetje arrogantie? Dat mag wel. Maar echte diva-poppen niet. Ik wacht gewoon op de ware, tot die eindelijk op mijn pad komt.” Remco lijkt alles in zich te hebben om die te kunnen scoren tijdens Love Island seizoen 2; wij zijn alvast razend benieuwd!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I have decided to stick with you🌿

Een bericht gedeeld door Remco Diepenhorst (@pinda_kaaz) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

0.618

Een bericht gedeeld door Remco Diepenhorst (@pinda_kaaz) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Yeah, I am not a big morning fan either.

Een bericht gedeeld door Remco Diepenhorst (@pinda_kaaz) op