Love & Reality

Filip Katic in Love Island seizoen 2 de onverwachte Servische surprise

Filip Katic doet mee aan Love Island. De half-Servische hunk maakte in aflevering 6 zijn entree door uit het niets op het balkon van de villa te verschijnen, en koos er een dag later bij de herkoppeling gelijk voor om een setje te vormen met Josephine-Charlotte.

Filip Katic in Love Island seizoen 2

De 26-jarige Filip Katic heeft Servische roots, zoals zijn naam al doet vermoeden. Hij werkt als mechanisch monteur met ventilatiesystemen, maar droomt stiekem van een toekomst als DJ of MC. Zijn muziekgenre is de uptempo muziek: hardstyle en hardcore.

Verder doet Filip steeds meer werk als model. Hij is dan ook zeer regelmatig in de sportschool te vinden om aan zijn lichaam te werken. Ook qua voeding is Filip goed bezig, want hij is sinds een jaar veganist en dat bevalt hem heel goed.

Servische Filip uit Love Island is veganist

Zijn ideale vrouw hoeft niet per se ook veganist te zijn, als ze maar wel puur en eerlijk zijn. Qua uiterlijk omschrijft hij zijn perfecte plaatje als ‘sexy en sportief’, maar dat zit in Love Island seizoen 2 sowieso wel snor. Zelf noemt Filip zich ‘een lief persoon met een stout kantje’. Wat je hem geeft, krijg je ook terug. Klinkt goed, toch?

De eerste dame die dat aan de levende lijven mag gaan ondervinden is Josephine-Charlotte, want zij werd in aflevering 6 door Filip gekozen bij de herkoppeling. “Met haar heb ik toch een bepaalde klik en een goed gesprek gehad, waardoor ik van plan ben om met haar door te gaan tijdens Love Island.” Wij zijn razend benieuwd wat daar uit zal gaan komen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Filip Katić🇳🇱LoveIsland2020🌴 (@mc_katic) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De hunk die vanavond #loveisland binnen komt wandelen: Filip! 🔥🔥

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl) op