Love & Reality
Matheus Love Island

Mattheus Jonckheere in Love Island seizoen 2 als half Braziliaanse profvoetballer

Mattheus Jonckheere is te zien in Love Island seizoen 2, waarin de half Belgisch, half Braziliaanse hunk hoopt zijn droomvrouw tegen het lijf te lopen. Naast personal trainer is Mattheus ook nog eens profvoetballer in Kroatië.

Mattheus Jonckheere in Love Island seizoen 2

De volledige naam van Mattheus Jonckheere luidt Mattheüs Jonckheere Ramos Rodrigues. Deze exotische naam heeft hij te danken het feit dat hij naast half Belgisch ook half Braziliaans is. Thuis spreekt Mattheus dan ook Portugees met zijn moeder. Hij verdient zijn geld als personal trainer, model én als.. professioneel voetballer.

In de zomer van 2020 tekende hij een contract bij NK Osijek, één van de grootste clubs van Kroatië. De dame die voor hem valt zal dus in haar achterhoofd moeten houden dat vriendlief behoorlijk wat kilometers verderop woont. Maar wel in een prachtig en zonnig land, dat dan weer wel. Eerder speelde Mattheus ook al voor Alcorcon op het derde niveau in Spanje.

Mattheus uit Love Island is professioneel voetballer

De 23 jaar geleden in Sint-Truiden geboren Mattheus spreekt logischerwijs vloeiend Spaans – hoe romantisch en aantrekkelijk is dat? Maar het wordt nog mooier; hij kan namelijk ook nog eens alleraardigst zingen. Deze multi-getalenteerde hunk is zeker voorzien van een gouden keeltje. “Ik heb nog nooit een liedje voor een meisje gezongen, maar met een liedje van Ed Sheeran zou ik ze vast en zeker helemaal inpakken.”

Love Island-Mattheus kan zingen

Toch vond hij de ware liefde nog niet, en daar wil Mattheus verandering in gaan brengen. “Ik mis de liefde en wil me graag settelen”, laat hij weten. “Ik ben heel erg op zoek naar liefde, maar ik weet niet of de liefde wel ook op zoek naar mij is.. Ik ben al een keer bedrogen geweest, en die pijn wil ik echt nooit meer voelen. Gezien al zijn talenten én zijn looks zou dat toch wel moeten kunnen gaan lukken tijdens Love Island seizoen 2?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

… , ☀️ • • • • • #brazilianboy #summer #vacation #pool #potd #ootd

Een bericht gedeeld door MΛTTHEÜS J. Ramos Rodrigues † (@mattheusjonckheere) op