Love & Reality

Feline Gast komt in Love Island seizoen 2 de boel op zijn kop zetten

Feline Gast is te zien in Love Island seizoen 2. In aflevering 8 maakt deze pittige tante haar entree, met maar één doel: eindelijk eens haar prins op het witte paard tegenkomen.

Feline Gast in Love Island seizoen 2

Feline Gast is 24 jaar en komt uit Amsterdam. Ze verdient haar geld als influencer, model, danseres én auteur. Bovendien is ze, zo noemt ze het zelf, suikerprinses. Feline heeft namelijk diabetes type 1 en runt daar ook een populair platform over: Lifeoffel. Via haar website, Youtube en andere sociale media biedt Feline met Lifeoffel een houvast voor andere mensen met diabetes type 1, waar ze zelf op elfjarige leeftijd mee werd gediagnosticeerd.

Verder houdt Feline er van om de hele wereld over te reizen. “Ik heb een passie voor de wereld ontdekken! Culturen beleven, inspirerende mensen ontmoeten & de mooiste plekken met mijn eigen ogen zien.”

“Mijn leven bestaat uit uitersten. De lekkerste sushi eten en een Pornstar Martini bestellen in de meest luxe restaurants. Liefde voor het leven, een zwak voor glamour, sportauto’s, maar boven al, pyjama’s! Wat een zegen, zachte broeken en leggings.. Ik leef er in”, schrijft ze op haar website.

Feline uit Love Island heeft diabetes type 1

Helaas blijft wel ook altijd die vervelende ziekte diabetes om de hoek kijken: veel ziekenhuisbezoeken en revalideren, dus. “Zorgen tot ver boven m’n hoofd en dan ook nog al die keuzes maken in het leven… Het was mij soms te veel. Maar, in tegenstelling tot mijn pancreas. I’m not a quitter! Mijn ouders, familie en goede vrienden betekenen alles voor mij. En samen hebben wij lief en leed gedeeld.”

In de toekomst wil Feline Gast haar leven bovendien ook gaan delen met een knappe kerel. “Ik word vaak ingeschat als ‘dominant’, maar ik weet gewoon precies wat ik wil”, waarschuwt ze de mannen alvast. Wij zijn razend benieuwd!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🐾 F E L I N E | Life of Fel (@feline_lifeoffel) op