Love & Reality
Guiliano Love Island

Giuliano Era in Love Island seizoen 2 als de Italian stallion

Giuliano Era is één van de elf vrijgezelle beauty’s die meedoen aan Love Island seizoen 2. Met zijn looks en Italiaanse charmes ligt Giuliano wel heel goed bij de dames, maar de ware liefde leverde het nog niet op.

Giuliano Era in Love Island seizoen 2

Giuliano Era is 27 jaar geleden geboren in Velthoven, maar woont tegenwoordig in Overpelt. De Limburger omschrijft zichzelf als dé ideale schoonzoon, ook al heeft hij stiekem ook wel een hele ondeugende kant in zich.

Zijn grootste kwaliteit is het feit dat hij erg goed kan koken, en dat ook graag doet. Giuliano runt namelijk een Italiaans familierestaurant genaamd Odiziana. Zijn specialiteiten in de keuken spreken voor zich; pizza en pasta natuurlijk.

Love Island-Giuliano Italiaanse restauranteigenaar

Is deze keukenprins dan ook een prins op het witte paard? “Vroeger werd ik best snel verliefd, maar nu lukt het gewoon niet meer! Mijn belangrijkste troef? Mijn ogen.” Giuliano belandt regelmatig met een vrouw in bed, maar nog vóór er iets gaat gebeuren benadrukt hij dat het daar ook bij zal blijven. “Ik ben een f**kboy met respect”, knipoogt de casanova. “Maar inmiddels ben ik echt wel toe aan de liefde, hoor. Ik ben trouw, Italiaans uiterlijk, kan goed koken, goed in bed.. Wat wil je nog meer?”

Zoals het zijn afkomst betaamd is Giuliano een echte gentleman die er van houdt zijn vriendin compleet in de watten te leggen, en te behandelen als zijn prinsesje. Aan de loyaliteit van deze spierbundel hoef je dan ook absoluut niet te twijfelen. Klinkt als het perfecte recept voor het scoren van zijn droomvrouw, in Love Island seizoen 2!

Geplaatst door Giuliano Era op Maandag 14 augustus 2017

Geplaatst door Giuliano Era op Woensdag 8 juli 2015