Love & Reality
B&B Vol Liefde seizoen 2

Deze B&B-eigenaren volgen we in B&B Vol Liefde seizoen 2

Het tweede seizoen van B&B Vol Liefde is in aantocht. Vanaf 11 juli kunnen we op zowel RTL4 als op Videoland aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de serie. In dat kader is nu bekendgemaakt welke acht B&B-eigenaren we volgen in het nieuwe seizoen van de serie. Dat betekent dat drie kandidaten het niet geschopt hebben tot de uiteindelijke afleveringen. De afvallers zijn Noes, Mireille en Herman. Hieronder zie je de acht kandidaten die het wel gehaald hebben.

Richard – Portugal

Om te beginnen gaan we Richard volgen in het tweede seizoen van B&B Vol Liefde. De vijftigjarige Richard heeft in de Algarve een groot stuk land gekocht. Zijn B&B is nog niet geopend, maar terugkeren naar Nederland is hij sowieso niet meer van plan. Richard kan verder omschreven worden als een echte levensgenieter. Hij heeft twee kinderen en is sinds vier jaar weduwe. Met zijn deelname aan B&B Vol Liefde hoopt hij een leuke vrouw te ontmoeten.

Richard B&B Vol Liefde Portugal

Hans – Frankrijk

De in Frankrijk woonachtige Hans is klaar met het vrijgezellenbestaan. De zestigjarige Hans woont al sinds 2002 in het kleine Franse dorpje Dégagnac. Hij heeft daar zijn eigen B&B. Ook heeft hij een grote passie voor zijn paarden. Een passie die hij graag zou delen met een partner. Die partner vindt hij mogelijk wel in B&B Vol Liefde seizoen 2.

Hans B&B Vol Liefde Frankrijk

Martijn – Portugal

Toen Martijn voor het eerst te zien was in het aankondigingsfilmpje van B&B Vol Liefde, liet hij al veel harten sneller kloppen. Vanuit Portugal hoopt hij zijn droomvrouw te ontmoeten. Martijn is 31 jaar oud en op zoek naar een zelfstandige dame met een goed gevoel voor humor. Hij zou het fijn vinden als zijn toekomstige partner net als hij bezig is met duurzaamheid en vegetarisch eten.

Martijn B&B Vol Liefde

Denise – Spanje

Net als Martijn is ook Denise 31 jaar oud. Vanuit het zuiden van Spanje zou ze graag een leuke man willen ontmoeten. In het dagelijks leven is ze erg actief. Ze wandelt graag lange afstanden met haar hondje, mediteert en sport graag vier keer per week. Ze hoopt nu een partner te vinden die net zo sportief is als zij zelf. In B&B Vol Liefde zoekt ze een sportieve, ambitieuze, hardwerkende man.

Denise B&B Vol Liefde

Natasja – Frankrijk

De 49-jarige Natasja koos er na een vol en hectisch leven voor om in Frankrijk te kunnen genieten van rust en ruimte. Die heeft ze gevonden op het platteland van het dorpje Blèves, maar ze mist nog iets: Een leuke man. Ze zou er dan ook graag weer eens achter willen komen hoe het is om weer verliefd te zijn.

Hans – Italië

Hans vertrok in 1990 naar Italië en wilde daar eigenlijk na zes weken weer vertrekken, maar zijn verblijf duurde langer. Sterker nog, hij ging er eigenlijk nooit meer weg. Hij verloor zijn hart aan het land en begon daar samen met zijn toenmalige vrouw een B&B. Zij zijn al een tijdje niet meer samen en dus hoopte Hans op nieuw liefdesgeluk. Misschien vindt hij dat in B&B Vol Liefde seizoen 2?

Hans B&B Vol Liefde

Astrid – Oostenrijk

Net als vorig jaar reizen we ook dit jaar af naar Oostenrijk. Waar we vorig jaar Caroline volgden, is het nu de beurt aan Astrid. De 48-jarige jongedame begon de B&B vijf jaar geleden met haar toenmalige partner, maar staat er nu alweer een tijdje alleen voor. Ze hoopt een man te leren kennen die sterk in zijn schoenen staat, haar tegengas kan geven en empathisch vermogen heeft.

Astrid B&B Vol Liefde Oostenrijk

Ted – Spanje

Tot slot gaan we gelukkig ook de goedlachse Ted volgen. Ze is 68 jaar oud en heeft al een heel leven achter zich. Desondanks blijft ze altijd positief. Ted zou graag weer gelukkig willen worden met een man die haar genegenheid, geborgenheid en liefde kan bieden, iemand waar ze de rest van haar leven mee kan delen.

Ted B&B Vol Liefde Portugal

➡ Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde? Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!