Love & Reality

Jacob in B&B Vol Liefde vanuit Portugal op zoek naar een vrouw

Jacob zoekt in B&B Vol Liefde naar een leuke vriendin. In het Portugese Albufeira woont hij al 35 jaar lang, maar mede doordat er toch vooral jong gespuis langskomt in de populaire badplaats heeft hij nog geen droomvrouw gevonden.

Jacob in B&B Vol Liefde

In B&B Vol Liefde starten zes vrijgezellen hun zoektocht naar liefde. Naast hun leven als single hebben ze nog één ding gemeen; ze runnen allemaal een bed & breakfast in het buitenland. Met de hulp van presentator Art Rooijakkers en diens team hopen de zes deelnemers dan eindelijk door een pijl van Cupido geraakt te zullen worden. Ze werken en leven alvast stuk voor stuk op bijzonder romantische locaties, dus dat kan toch bijna niet misgaan?

Jacob uit B&B Vol Liefde woont in Albufeira, Portugal

Zoals gezegd woont Jacob al 35 jaar in het met zon overgoten Portugal. Hij geniet er enorm van zijn gigantische villa inclusief cactustuin en tennisbaan, daar aan de kust van de Algarve. Het stulpje wordt verhuurd aan groepen en is razend populair bij toeristen. Maar er ontbreekt dus nog één ding voor de 60-jarige Jacob: een leuke vrouw aan zijn zijde.

Jacob wordt omschreven als een sportieve man die met de ethiek van ‘work hard, play hard’ is grootgebracht. Die hanteert hij ook nog steeds. In zijn vrije tijd geniet Jacob vooral van de mooie natuur in Albufeira, en de bijbehorende dieren.

Al 35 jaar aan de Algarve

Deze vrijgezel hunkert naar liefde, en vindt het met name belangrijk dat vrouwen goudeerlijk zijn, en zich open durven te stellen voor het aangaan van een nieuw avontuur. Zelf deed Jacob dat immers in optimale vorm, 35 jaar terug.

Jacob kan niet wachten om met trots zijn plek aan de Nederlandse dames te laten zien in B&B Vol Liefde, en wie weet levert het hem ook wel succes in de zoektocht naar de liefde van zijn leven op!

Dit zijn de dames voor Jacob
Alle deelnemers aan B&B Vol Liefde: Bert | Caroline | Debbie | Jacob | Roxanne | Vincent

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!