Love & Reality

Dit zijn de dames voor Jacob uit B&B Vol Liefde

Monica, Jennie, Anita en Sigrun doen voor Jacob mee aan B&B Vol Liefde. Het viertal is afgereisd naar Portugal om te bekijken of Jacob misschien een leuke man voor ze is. De dames zijn aardig onder de indruk van Jacob, maar is dat ook wederzijds?

Monica voor Jacob in B&B Vol Liefde

Monica is de eerste dame die zich voorstelt aan Jacob in B&B Vol Liefde. Monica is 56 jaar oud en werkzaam als adviseur contractmanagement & yogadocent. Jacob besluit meteen de corona-regels aan zijn laars te lappen en all-in te gaan. “Mijn eerste indruk was best wel overweldigend, want ik heb het idee we moeten afstand houden en dat soort dingen. En ik werd meteen gepakt en ik dacht: “Hoe moet ik in godsnaam reageren?”, vroeg ze zich af. Haar eerste indruk is goed: “Hij was in ieder geval groot, waar ik wel van houd. Lange man, ziet er goed uit, gespierd, sportief, leuk.” Of Monica een leuke dame is voor Jacob, zal de komende weken moeten blijken.

Monica Jacob B&B Vol Liefde

Jennie in B&B Vol Liefde

Jennie gaat het avontuur in Portugal ook aan. Ze is 53 jaar oud en was meteen onder de indruk toen ze Jacob in het echt ontmoette. Volgens Jennie kwam Jacob in het echt beter over dan op de video waarin hij zich voorstelde en een oproep deed voor de liefde. “Ik vond hem leuker dan op de video die ik had gezien. Hij sprak me gewoon meer aan”, vertelde de eigenaresse van een café. “Zo’n filmpje is toch een beetje plat en dat is toch dan anders dan als je iemand in het echt ziet.”

Jennie B&B Vol Liefde

Anita naar Portugal

De derde dame die voor Jacob is afgereisd naar Portugal, is Anita. Zij is 61 jaar oud en is de eigenaresse van een fitnessclub. Ze is zelf ook een sportief type en vindt alle sportactiviteiten leuk om uit te voeren. Over haar eerste kennismaking met Jacob vertelde ze: “Die eerste indruk was leuk. Leuke man.” In de komende weken komen we erachter hoe Jacob denkt over Anita.

Anita B&B Vol Liefde

Sigrun uit B&B Vol Liefde

Sigrun is de laatste dame die voor Jacob meedoet aan B&B Vol Liefde. Sigrun is 55 jaar oud en zelfstandig ondernemer. Over haar is Jacob meteen te spreken. “Ook een heel aardige verschijning. Leuke, energieke dame.” Sigrun heeft in B&B Vol Liefde al snel de tennisbaan ontdekt. “Ik wil graag tennissen, al twintig jaar niet gedaan.” Mocht Jacob haar echt leuk vinden, dan krijgt ze nog wel even de tijd om daarachter te komen.

Segrun B&B Vol Liefde