Love & Reality
Roxanne B&B Vol Liefde

Roxanne Filion in B&B Vol Liefde de enige in Nederland wonende single

Roxanne Filion zoekt in B&B Vol Liefde naar een leuke vriend. Ze woont als enige van de deelnemende singles nog in Nederland, namelijk in het Brabantse Roosendaal, maar wist ook op vaderlandse grond dus nog geen partner te vinden. Hopelijk lukt dat in B&B Vol Liefde alsnog.

Roxanne in B&B Vol Liefde

In B&B Vol Liefde starten zes vrijgezellen hun zoektocht naar liefde. Naast hun leven als single hebben ze nog één ding gemeen; ze runnen allemaal een bed & breakfast in het buitenland. Met de hulp van presentator Art Rooijakkers en diens team hopen de zes deelnemers dan eindelijk door een pijl van Cupido geraakt te zullen worden. Ze werken en leven alvast stuk voor stuk op bijzonder romantische locaties, dus dat kan toch bijna niet misgaan?

Roxanne uit B&B Vol Liefde woont in Brabant

In het mooie Brabant runt Roxanne Filion een B&B in een gigantische woonboerderij. 25 jaar geleden begonnen haar ouders Guy en Petra Filion die zaak al, maar omdat zij besloten te gaan reizen onlangs werd de business overgedragen aan Roxanne. Zij kwam vanuit Amsterdam terug naar Brabant (Roosendaal, om precies te zijn) voor een nieuw (werk)leven.

Van Amsterdam terug naar Roosendaal

Roxanne Filion had een carrière in de fashion industrie, in Amsterdam, maar het liefst loopt ze heerlijk op haar klompen door het landschap rondom Fillion’s Place, zoals de B&B heet. Ze wordt verder omschreven door ‘spontaan en positief’. De beauty houdt verder van koken en, net als haar ouders dus, van reizen. Maar voorlopig blijft ze nog even lekker in het pittoreske Brabant, hopelijk voortaan met een leuke man aan haar zijde.

Ze heeft een zwak voor ondernemende mannen die zichzelf goed verzorgen en houden van lekker eten. De heer in kwestie ‘moet Roxanne weer gaan laten voelen wat liefde is’, want dat is toch al wel eventjes geleden voor haar. Hopelijk gaat één van de deelnemende mannen aan B&B Vol Liefde daarin slagen!

Dit zijn de heren voor Roxanne

Alle deelnemers aan B&B Vol Liefde: Bert | Caroline | Debbie | Jacob | Roxanne | Vincent

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Roxanne Filion (@roxannefilion)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Roxanne Filion (@roxannefilion)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Roxanne Filion (@roxannefilion)