Love & Reality

Debbie in B&B Vol Liefde vanuit Italië op zoek naar een partner

Debbie zoekt in B&B Vol Liefde naar een leuke vriend. In Italië heeft Debbie al wel volop gedatet, maar het cultuurverschil met Zuid-Europeaanse mannen bleek altijd een obstakel. Hopelijk meldt zich dan ook een leuke Nederlandse man zich voor haar aan, nu.

Debbie in B&B Vol Liefde

In B&B Vol Liefde starten zes vrijgezellen hun zoektocht naar liefde. Naast hun leven als single hebben ze nog één ding gemeen; ze runnen allemaal een bed & breakfast in het buitenland. Met de hulp van presentator Art Rooijakkers en diens team hopen de zes deelnemers dan eindelijk door een pijl van Cupido geraakt te zullen worden. Ze werken en leven alvast stuk voor stuk op bijzonder romantische locaties, dus dat kan toch bijna niet misgaan?

Debbie uit B&B Vol Liefde woont in Italië

Debbie woont in Salerno (regio Napels), een schitterende havenstad in Italië. Ze begon er in 2019 haar eigen Bed & Breakfast. Zelf is Debbie (31) een ‘chique, intelligente en ondernemende dame én hartstikke vrijgezel’. Helaas wist ze in Italië, ook al staan de Italiaanse mannen toch wel erg hoog aangeschreven, nog niet de ware liefde te vinden.

Vrolijke, dansende onderneemster

Op jonge leeftijd had Debbie al de focus op dans (latin American). Het is een belangrijk onderdeel van haar leven geweest en het heeft haar gemaakt tot wie ze nu is. Ze zoekt iemand die gezellig en warm is, maar ook zijn mannetje kan staan. Iemand die haar kan verrassen. Alles wat ze wil bereiken in het leven is gelukt, maar ze mist nog één ding, en dat is een leuke man.

Daten met Italianen was geen succes

In De Telegraaf vertelde Debbie al eens over haar deelname aan B&B Vol Liefde: “Ik heb altijd heel erg hard gewerkt en een goede baan gehad. Hierdoor heb ik kunnen sparen, waardoor ik een droom-B&B heb kunnen realiseren. Mijn leven is helemaal compleet, maar ik mis nog een liefde in mijn leven.”

“Ik heb weleens een date met een Italiaanse man, maar je merkt toch wel een enorm cultuurverschil. Voor mij is sport en gezondheid een belangrijk onderdeel van mijn leven. Ik zoek iemand die warm, gezellig en lief is en mij kan verrassen. Een langeafstandsrelatie werkt niet.” Dat moet wel gaan lukken met Debbie in B&B Vol Liefde, toch?

Dit zijn de heren voor Debbie
Alle deelnemers aan B&B Vol Liefde: Bert | Caroline | Debbie | Jacob | Roxanne | Vincent

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!