Love & Reality

Caroline in B&B Vol Liefde vanuit Oostenrijk op zoek naar een vriend

Caroline zoekt in B&B Vol Liefde naar een leuke vriend, die haar komt vergezellen in haar leven én in haar bedrijf in Bad Kleinchirchheim, in Oostenrijk. Na een ernstig skiongeluk is Caroline vastberaden om alles uit het leven te halen, en daar hoort ook het vinden van een man aan haar zijde bij.

Caroline in B&B Vol Liefde

In B&B Vol Liefde starten zes vrijgezellen hun zoektocht naar liefde. Naast hun leven als single hebben ze nog één ding gemeen; ze runnen allemaal een bed & breakfast in het buitenland. Met de hulp van presentator Art Rooijakkers en diens team hopen de zes deelnemers dan eindelijk door een pijl van Cupido geraakt te zullen worden. Ze werken en leven alvast stuk voor stuk op bijzonder romantische locaties, dus dat kan toch bijna niet misgaan?

Caroline uit B&B Vol Liefde woont in Oostenrijk

Caroline is 49 jaar jong en heeft wel relaties gehad, maar is vandaag de dag weer single. Ook in het Oostenrijkse Bad Kleincchirchheim, waar ze sinds 2019 woont, kwam ze de ware nog niet tegen. Wie weet kan haar deelname aan B&B Vol Liefde daar wel verandering in gaan brengen. Ze runt er een een stijlvolle lodge met vijf appartementen, te huur voor vakantiegangers.

Zwaar skiongeluk

Een jaar voordat ze naar Oostenrijk emigreerde, kreeg Caroline nog een zwaar skiongeluk. Hoewel de fysieke schade vervelend is, heeft het haar mentaal juist ook veel bijgebracht: het zorgde voor extra besef dat niets mooier is dan je dromen achterna gaan. Dat besef resulteerde dus in een verhuizing naar Oostenrijk, in het starten van haar eigen B&B, én in de start van een zoektocht naar de prins op het witte paard. Of op witte ski’s, dat mag ook.

Caroline heeft naar eigen zeggen een zwak voor mannen die durven volop van het leven te genieten: van een spreekwoordelijke Bourgondiër, dus. Sportief en charmant zijn, zijn twee andere eigenschappen die een ‘must’ zijn. Hoewel de voormalig stewardess echt haar droomleven kent in Bad Kleinchirchheim, ontbreekt er nog één ding: een man om dat droomleven mee te delen. Hopelijk vindt ze diegene in B&B Vol Liefde!

Dit zijn de heren voor Caroline

Alle deelnemers aan B&B Vol Liefde: Bert | Caroline | Debbie | Jacob | Roxanne | Vincent

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!