Love & Reality
Bert B&B Vol Liefde

Bert in B&B Vol Liefde vanuit Frankrijk op zoek naar een vriendin

Bert zoekt in B&B Vol Liefde naar een leuke vriendin, die hem komt vergezellen in zijn leven én in zijn bedrijf in Saint-Seine, in Frankrijk. In de regio van Lyon en Dijon ziet Bert maar wat graag een zelfstandige vrouw verschijnen om van meer dan alleen de prachtige omgeving te kunnen genieten.

Bert in B&B Vol Liefde

In B&B Vol Liefde starten zes vrijgezellen hun zoektocht naar liefde. Naast hun leven als single hebben ze nog één ding gemeen; ze runnen allemaal een bed & breakfast in het buitenland. Met de hulp van presentator Art Rooijakkers en diens team hopen de zes deelnemers dan eindelijk door een pijl van Cupido geraakt te zullen worden. Ze werken en leven alvast stuk voor stuk op bijzonder romantische locaties, dus dat kan toch bijna niet misgaan?

Bert uit B&B Vol Liefde woont in Frankrijk

Bert is inmiddels 59 jaar, maar voor liefde is het natuurlijk nooit te laat. Hij leeft een schitterend leven op het Franse platteland, waar hij bijna alles heeft dat zijn hartje begeert. Bijna alles, want een vrouw aan zijn zijde ontbreekt dus nog. Bert valt op vrouwen die stevig in de schoenen staan en het initiatief durven te nemen. Ook zelfstandigheid en ondernemendheid als kwaliteiten zijn een pre.

In Nederland runde Bert een financieel bedrijf dat als een tierelier draaide, maar toch gaf hij dat elf jaar geleden, in 2010, op om zijn Franse droom na te jagen. In Saint-Seine onderhoudt hij nu een B&B, die hij zelf – samen met wat hulp van vrienden – compleet heeft verbouwd. Die gaan we dus ook aanschouwen in B&B Vol Liefde.

Bert beheert Chambred d’Hôtes ‘La Cressonne’

In Saint-Seine beheert Bert zijn eigen bed & breakfast, genaamd Chambres d’Hotes La Cressonne. “Hier valt de rust als een warme deken over je heen. De gites en kamers zijn van alle gemakken voorzien. En een duik in het zwembad zorgt voor wat heerlijke verkoeling.Een oase van geuren & rust dankzij onze prachtige binnentuinen, biologische moestuin, exotische fruitbomen en knusse terrasjes”, zo valt te lezen op de site van de B&B.

Samen richting het welverdiende pensioen

Hoewel Bert naar eigen zeggen ‘nooit zo bezig is met de toekomst, en vooral in het nú leeft’, ziet hij zichzelf in de loop der jaren wel samen met een leuke vrouw richting het leven van een gepensioneerd stel werken.

Op zijn erf zijn kippen de enige vrouwen die acte de préséance geven, dus het is de hoogste tijd om daar verandering in te brengen. In B&B Vol Liefde hoopt Bert een vrolijke maar hardwerkende, Nederlandse vrouw te kunnen vinden. Gaat hem dat lukken? Wij zijn alvast razend benieuwd!

Dit zijn de dames voor Bert

Alle deelnemers aan B&B Vol Liefde: Bert | Caroline | Debbie | Jacob | Roxanne | Vincent

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!