Love & Reality

Vincent Huiting in B&B Vol Liefde vanuit Italië op zoek naar een vriendin

Vincent Huiting zoekt in B&B Vol Liefde naar een leuke vriendin. Hij woont pas kort in Italië, maar is er reeds helemaal klaar voor om een leuke vrouw in zijn tot B&B omgetoverde kasteel te verwelkomen.

Vincent Huiting in B&B Vol Liefde

In B&B Vol Liefde starten zes vrijgezellen hun zoektocht naar liefde. Naast hun leven als single hebben ze nog één ding gemeen; ze runnen allemaal een bed & breakfast in het buitenland. Met de hulp van presentator Art Rooijakkers en diens team hopen de zes deelnemers dan eindelijk door een pijl van Cupido geraakt te zullen worden. Ze werken en leven alvast stuk voor stuk op bijzonder romantische locaties, dus dat kan toch bijna niet misgaan?

Vincent uit B&B Vol Liefde woont in Italië

Vincent Huiting is 32 jaar oud en komt uit Groningen. In de zomer van 2020 maakte hij de gewaagde move naar Italië; in Valduggia, in het uiterste noorden van het land, tikte hij samen met een goede vriend (en collega) een kasteelachtig huis op de kop. In mei 2021 hoopt Vincent voor het eerst de poorten van ‘Casa Valduggia’ te kunnen openen voor gasten. En wie weet ook wel voor een leuke partner.

“Ik hoop iemand te vinden die hetzelfde in het leven staat. Een levensgenieter en sportieve dame”, vertelt Vincent. “Het lijkt me fantastisch om dit te delen met de liefde van m’n leven.” Zelf is hij vooral dol op wielrennen. Hij valt op spontane vrouwen met een lieve glimlach die zelf ook het initiatief durven te nemen.

Op zoek naar de ware

Hoewel Vincent Huiting vergeleken met de andere deelnemers aan B&B Vol Liefde dus pas kort op zijn nieuwe bestemming woont, is hij helemaal klaar voor een pijl van Cupido. In het verleden had de voormalig jeugdwerker al wel een relatie, maar die is dus stukgelopen. Hopelijk scoort Vincent in B&B Vol Liefde dan toch de vrouw waar hij van droomt!

Dit zijn de dames voor Vincent

Alle deelnemers aan B&B Vol Liefde: Bert | Caroline | Debbie | Jacob | Roxanne | Vincent

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Vincent Huiting (@vincent_huiting)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Vincent Huiting (@vincent_huiting)