Love & Reality

Nattevingerwerk Temptation Island: zo verlopen de afsluitende kampvuren

Deze week is het al weer tijd voor de aflevering met de afsluitende kampvuren van de koppels, in Temptation Island: Love or Leave. Wie vallen elkaar in de armen bij het weerzien, en wie kunnen elkaars bloed wel drinken? Daarover doen we een prognose in de laatste editie van de rubriek Nattevingerwerk.

Dreamdates

Eerst nog even kort terugblikken naar de dreamdates, aangezien het verloop daarvan natuurlijk cruciaal is voor de manier van herenigen. René gaat tijdens zijn dreamdate met Ceyenne op jacht naar een verlovingsring voor zijn Annebel. Laatstgenoemde kiest voor Milton. Er wordt wel wat geflirt over en weer, maar – zoals we eigenlijk al wel hadden verwacht – gedraagt Annebel zich verder keurig. En dat is maar goed ook, gezien het plan van René om haar ten huwelijk te vragen. Ook Iris komt niet eens in de buurt van een foutje, tijdens haar afsluiter met Kenzo. Haar vriend Whitney daarentegen.. Hij besloot na lang wikken en wegen om niet voor Maartje te gaan, maar voor Sabine. Zijn ultieme temptation. Dat blijkt ook wel uit de terugblik die Sabine op de day-after doet: zij vertelt namelijk dat er ‘gekust, gezoend en een beetje gevoeld is’. Whitney zelf doet alsof zijn neus bloed, maar dat lijkt niet al te geloofwaardig.. Er zit dus een mokerslag voor Iris aan te komen op het laatste kampvuur.

Dan hebben we nog Maris, die voor een lastige keuze stond: gaat ze ‘gewoon’ met Jari op dreamdate, of kiest ze voor een trioavontuur met vriend Ivo en diens crush Esmé? Uiteindelijk is Jari de gelukkige. Tot verdriet bij Ivo, die er zelfs zó mee zit dat zijn eigen dreamdate met Esmé in het water valt. Letterlijk, want uiteindelijk besluit Esmé hem maar mee te trekken voor een partijtje skinnydippen in het water, als wanhoopspoging het toch nog een beetje gezellig te maken. Ondertussen lijkt Maris wat te hebben uitgespookt met Jari. ‘De anderhalve meter in bed aanhouden is niet helemaal gelukt’, gniffelt ze namelijk mysterieus.. Deze week zal meer duidelijk gaan worden over wat er precies tussen hen is gebeurd. Tot slot bedreef Antonio de liefde met Fleur, dus een happy end met Cleo zit er sowieso al niet meer in.

René op een knie

De voorspelling is eigenlijk al aan zekerheid grenzend: René gaat Annebel ten huwelijk vragen, en zij zegt volmondig ja. Dat kan toch bijna niet anders? Tegen veel verwachtingen in hebben René en Annebel laten zien hoe positief een Temptation-avontuur ook kan zijn voor de relatie.

Ivo krijgt koekje van eigen deeg

Dan hebben we Ivo en Maris. Maris lijkt dus wat te hebben uitgespookt met Jari op de dreamdate, maar was dat niet precies waar Ivo al die tijd naar zocht: liefde delen met meerdere mensen? Een koekje van eigen deeg. Onze prognose: Ivo gaat dat ook wel slikken. Wie weet zit er in de toekomst dus ook echt wel een open relatie in. Al weet je het met Ivo en Maris maar nooit.

Klap in gezicht Whitney

Whitney deelde Iris een spreekwoordelijke klap in het gezicht uit door te kussen met Sabine op de dreamdate. En wij kunnen u alvast verklappen: Iris gaat een klap terug uitdelen. Letterlijk. Met de vlakke hand, in het gezicht van Whitney. Alles wijst er dan ook op dat hun relatie niet meer te redden valt. Over en voorbij.

Cleo en Antonio

Kraakhelder: dat gaat niet goedkomen. Althans, op het kampvuur nog niet. Ons voorgevoel zegt dat Cleo Antonio uiteindelijk nog wel weer gaat vergeven, maar dat is meer iets voor in de ‘hoe is het nu..-aflevering’, een week later. Op Instagram ging Antonio al diep door het stof en sprak hij zó lyrisch over Cleo, dat wij een hereniging vermoeden. We gaan het zien!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!