Love & Reality

Jari Hellegers in Temptation Island: Love or Leave ‘niet de standaard single’

Jari Hellegers is in Temptation Island: Love or Leave 2022 één van de acht mannelijke singles. In de show gaat ze proberen de liefde te vinden bij één van de vier koppeldames: Iris, Annebel, Maris en Linde. Het belangrijkste wapen van deze personal trainer en voetballer is zijn oprechtheid en luisterende oor: ‘Ik ben geen standaardverleider’.

Jari Hellegers single in Temptation Island: Love or Leave

Jari Hellegers hoopt een leuke dame tegen te komen in Temptation Island 2022: Love or Leave. In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

Temptation-Jari ‘niet de standaardverleider’

De 21-jarige Jari Hellegers uit Hengelo is anderhalf jaar vrijgezel. De positieve, spontane Personal Trainer en voetballer valt op spontane, sportieve vrouwen die ook van een feestje houden. Jari is altijd vrolijk, een goede prater en kan goed luisteren; iets wat goed van pas komt tijdens zijn avontuur bij Temptation Island: Love or Leave. Een eerste benadering door de productie veegde hij nog van tafel, maar een tweede poging bij hem was wél effectief, zo vertelt Jari in de TC Tubantia. “Dit keer ging ik er wel op in en twee en een halve maand later zat ik in de Dominicaanse Republiek!”

Tweemaal scheepsrecht

Wat hem over de streep trok was het feit dat er met het nieuwe ‘Love or Leave’-concept koppels meedoen die zich ook écht open gaan stellen voor de singles. “Ik ben ook geen standaardverleider met enorme spieren die probeert om op die manier indruk te maken. Ik ga liever in eerste instantie een luchtig gesprek aan en gooi er wat grapjes in.” De intentie was ‘een leuke gratis vakantie’, maar bij vlagen viel er juist weinig te genieten met al die camera’s om je heen. “Ik dacht eerst ook van jeetje, wat een gehuil altijd, maar het is heel intens. Je zit wekenlang met onbekenden. Ik heb er op een dag ook helemaal doorheen gezeten. Bovendien heb je geen beschikking over je telefoon.”

‘Mooie banden opgebouwd’

Single Jari Hellegers mag natuurlijk nog niet verklappen of hij ook daadwerkelijk de liefde heeft overgehouden aan het avontuur op Temptation Island: Love or Leave. “Ik kan je wel vertellen dat ik door mee te doen een band heb opgebouwd met bepaalde mensen. Vaak hebben kijkers hun mening klaar en heel eerlijk, dat had ik zelf eerst ook wel.” Maar die klopten lang niet allemaal. “Ik heb veel mooie gesprekken gehad met de andere deelnemers en bleek met een groot gedeelte goed te kunnen levelen.”

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Inge van Deth (@ingevandeth)