Love & Reality

Milton Santino de Leon single in Temptation Island: Love or Leave 2022

Milton Santino de Leon is te zien in Temptation Island: Love or Leave 2022. Als single gaat hij op zoek naar liefde. Misschien vindt Milton die wel bij één van de vrouwen uit de vier koppels (Iris, Annebel, Maris en Linde)? Hij is in ieder geval niet bang om zijn afgetrainde lichaam in de strijd te gooien en te tonen.

Milton Santino de Leon single in Temptation Island: Love or Leave

Milton Santino de Leon gaat in Temptation Island: Love or Leave 2022 op zoek naar ware liefde. In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

Temptation-Milton van Uruguayaanse afkomst

Zoals de naam van Milton Santino de Leon al doet vermoeden, heeft hij wortels in het buitenland: hij is namelijk deels van Uruguayaans bloed. Ongetwijfeld gaat zijn Zuid-Amerikaanse passie en temperament de dames van Temptation Island: Love or Leave zeker aanspreken. Overigens is Milton wel ‘gewoon’ in Den Helder geboren; dertig jaar geleden.

Fitness en voetbal

Milton is pas zeven maanden vrijgezel, maar staat nu al weer open voor iets nieuws. Hij is iemand die graag in een relatie zit en zijn leven met een leuke vrouw wil delen, dus de tijd is absoluut rijp voor een nieuwe lover aan zijn zijde. Op zijn profielpagina bij RTL voor Temptation Island: Love or Leave wordt hij omschreven als ‘gezellig en eerlijk’.

Voor het brood op de plank werkt de spierbundel als fitnessinstructeur; dat is ook wel aan zijn imposante spierballen en sixpack af te zien. Verder zet hij zijn fysieke kracht in als voetballer; eerst bij vereniging FC Pellor in Den Helder, tegenwoordig in een vriendenteam. Al ligt de focus toch echt wel op fitnessen: dat doet hij zeker zes keer (!) per week.

Hunkerend naar liefde

Hij ‘houdt ervan anderen naar een hoger level te tillen’, zowel op zijn werk als in een relatie. Milton is op zoek naar een lieve, fitte, sympathieke vrouw met inhoud en lichte ogen waar hij lekker mee kan uitgaan, fitnessen of relaxen. Elkaar vrijlaten en vertrouwen in een relatie staat bij deze single op nummer één. Dat moet toch als muziek in de oren van de koppeldames klinken? Laten we zien of het Milton de ware liefde op gaat leveren in Temptation Island: Love or Leave!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!