Love & Reality

Sabine Onderstal in Temptation Island: Love or Leave extra single

Sabine Onderstal is in Temptation Island: Love or Leave één van de vier extra singles die in aflevering 3 de bonte verzameling vrijgezellen kwamen versterken. Samen met Maartje, Raluca en Talisa verwelkomde ze de koppelheren WhitneyRenéIvo en Jan Sietse op een dansdate.

Sabine Onderstal extra single Temptation Island: Love or Leave

Sabine Onderstal gaat in Temptation Island: Love or Leave 2022 op zoek naar ware liefde. In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

Sabine, Raluca, Talisa en Maartje extra singles

Sabine Onderstal is 24 jaar oud en verdient haar centen als medewerkster op de klantenservice van een tegelbedrijf. Tevens runt ze een eigen kapsalon aan huis. Ze vertelt vlak na haar entree in Temptation Island: Love or Leave dat ze erg op zoek is naar de liefde, en dat ze die in de show hoopt te vinden. “Ik val op grote, brede mannen met tattoos.” En dan hebben we goed nieuws voor Sabine, want René laat er geen gras over groeien. Hij erkent dat hij ‘de blonde dame’, Sabine dus, er het meest uit vond springen. “Naar haar ben ik wel nieuwsgierig. Ze is verzorgd, mooie ogen.. En niet alleen mooie ogen”, lacht hij.

Sabine richt haar pijlen in Temptation Island op Jan-Sietse

Echter gaat de voorkeur van Sabine zelf in eerste instantie toch vooral uit naar Jan Sietse. “Qua uiterlijk viel hij mij gelijk op. Dat is wel mijn type man, qua eerste indruk.” En Jan Sietse vindt Sabine ook wel interessant, omdat zij ’toch nog enigszins op Linde lijkt’. “Blond haar, felle ogen. Daar word ik wel vrolijk van.” Tijdens hun dansje bij de kennismaking lijkt er dan ook wel behoorlijk sprake van aantrekkingskracht over en weer.

‘Gigantische mismatch’ met Ivo

Tijdens haar bijzonder ongemakkelijke eerste gesprekje met Ivo was dat overigens absoluut níét het geval. “Dit is zó’n gigantische mismatch dat ik er alleen maar om kon lachen”, zegt Ivo over Sabine. Gelukkig zwemmen er voor beiden nog meer visjes in de Temptation Island: Love or Leave-zee. Wie weet eindigt Sabine Onderstal straks wel met Jan-Sietse, of toch met René?

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!