Love & Reality
Ceyenne Temptation Island 2022

Ceyenne in Temptation Island: Love or Leave single feestbeest

Ceyenne is single in Temptation Island: Love or Leave 2022. Hoewel ze reeds erg blij is met haar levendige leventje, zou ze graag nog één aspect eraan toevoegen: liefde! Wie weet gaat één van de koppelheren (Whitney, René, Ivo en Jan Sietse) dat wel schenken in de toekomst.

Ceyenne single in Temptation Island: Love or Leave

Ceyenne is een van de vrijgezellen in Temptation Island: Love or Leave 2022. In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

Temptation-Ceyenne echt feestbeest

Ceyenne zonder ‘h’. Zo schrijf je de naam van deze blonde beauty, en dat is dan ook gelijk haar Instagram-naam (@ceyennezonderh). Volgens haar Temptation Island-pagina bij RTL ‘is Ceyenne toe aan een volgende stap in haar leven als het gaat om relaties’. Ze wordt verder omschreven als sociaal en positief.

Die twee aspecten blijken ook wel uit het feit dat Ceyenne niets liever doet dan gezellig feesten. Op haar sociale media-kanalen barst het van de partykiekjes waarop de 27-arige Ceyenne uit Zwanenburg (een dorp in de gemeente Haarlemmermeer, in de Nederlandse provincie Noord-Holland) centraal staat.

Op zoek naar de ware liefde

Voor de kost werkt Ceyenne als Customer Service Specialist en in haar vrije tijd staat ze, mits ze niet de dansvloer heeft veroverd, graag op de tennisbaan. Ze kan namelijk erg goed overweg met een racket en een tennisbal. Maar waar ze óók goed mee om kan gaan, is mannen. Ze windt hen gemakkelijk om haar vinger. Desondanks is Ceyenne nu toch al weer zo’n anderhalf jaar vrijgezel. Ceyenne is op zoek naar een lange, verzorgde en dominante man die die periode van het vrijgezellenbestaan kan gaan doorbreken, en met haar serieus aan een toekomst samen wil bouwen. Succes in Temptation Island: Love or Leave, Ceyenne!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kevin Verhoeve (@kevinverhoeve)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yannick van Graas (@yannick1023)