Love & Reality
Esme Temptation Island 2022

Esmé Cordus in Temptation Island: Love or Leave 2022 single Playmate

Esmé Cordus is te zien in Temptation Island: Love or Leave 2022. Als single gaat de playmate op zoek naar liefde. Misschien vindt ze die wel bij één van de koppelheren (Whitney, René, Ivo en Jan Sietse)? Ze is in ieder geval niet bang om haar afgetrainde lichaam in de strijd te gooien en te tonen.

Esmé Cordus single in Temptation Island: Love or Leave

Esmé Cordus gaat in Temptation Island: Love or Leave 2022 op zoek naar ware liefde. In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

Temptation-Esmé is playmate

Esmé Cordus werkt als model. Maar niet zomaar als model: ze gaat namelijk uit de kleren voor shoots. Zo stond ze in november 2020 al op de cover van de Nederlandse Playboy, en in mei 2021 op de Tsjechische editie. Verder is ze actief op het welbekende platform 0nlyFans, waarop ze pikante foto’s van zichzelf verkoopt aan abonnees. Ze is overigens lang niet de enige Temptation-ster die aldaar te vinden is. Zelfs één van de koppeldames (Annebel, van René) is er ook actief. In haar vrije tijd houdt Esmé verder van reizen, feestjes en mediteren. Ze valt op standvastige mannen die een goede gesprekspartner kunnen zijn en hoopt tijdens haar avontuur op Temptation Island een diepe connectie met iemand aan te gaan.

Organiseren pikante feestjes

De 26-jarige Esmé woont in Rotterdam en heeft, niet helemaal verrassend, fotografie gestudeerd. Alleen staat ze tegenwoordig dus vaker vóór, dan achter de camera. Ook heeft ze op een blauwe maandag als grafisch vormgever gewerkt en volgde ze een opleiding tot haarstylist. Haar moeder komt uit Portugal, haar vader is half Indonesisch; dat verklaart haar exotische uiterlijk dus ook gelijk. Verder runt ze een eigen business: Event Lounge. Aan Pwns legde Esmé Cordus daar over uit: “Wel, wij organiseren in niet-coronatijden party’s. Niet zomaar feestjes, maar van de sensuele soort, voor open-minded mensen.” Op haar RTL-profielpagina voor Temptation Island: Love or Leave wordt ze dan ook als ‘avontuurlijk’ omschreven.

Esmé for president

In het interview wordt ook nog gevraagd ‘wat Esmé zou doen als ze één dag premier was?’ “Da’s een goeie vraag, daar moet ik even over nadenken haha. Ik zou denk ik gezonde voeding betaalbaarder maken. Ga een keertje naar de winkel en kijk: alles wat ongezond is, is goedkoop. Gezonde voeding is een keer of vier duurder. Het gevolg? Mensen die minder gegoed zijn, die grijpen noodgedwongen naar ongezonde, eenzijdige voeding, waardoor ze misschien nog ongezonder en daardoor ook minder productief worden.” En tot slot, de gekste plek waar ze ooit ‘het’ heeft gedaan? “Dat was op een evenement. Niet mijn eigen evenement, maar ook wel iets dat voor nogal openminded mensen is..” Wie weet wordt Temptation Island: Love or Leave wel haar volgende locatie voor de daad?

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esmé (@model_esme)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esmé (@model_esme)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esmé (@model_esme)