Love & Reality

Kenzo Kooren in Temptation Island: Love or Leave single

Kenzo Kooren behoort in Temptation Island: Love or Leave 2022 tot de groep van acht knappe vrijgezelle mannen. De single fotograaf hoopt dat hij een perfect plaatje kan vormen met één van de dames uit de koppels: Iris, Annebel, Maris of Linde. Eerder was hij al te zien in de Videoland-show Celebrity Matchmakers.

Kenzo Kooren single in Temptation Island: Love or Leave

Kenzo Kooren is een van de singles in Temptation Island 2022: Love or Leave. In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

Temptation-Kenzo in Celebrity Matchmakers

Kenzo is één van de singles in het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave 2022. En het zou zomaar kunnen dat hij je bekend voorkomt, want eerder was hij ook al te zien in de Videoland-productie Celebrity Matchmakers. In die show fungeerden Bo Wilkes & Pauline Wingelaar, Edson da Graça & Donnie en Soundos El Ahmadi en haar moeder Rhimou fungeren als ware Cupido’s in dienst van hoofrolspeelster Larissa Bruin. Uiteindelijk won deelnemer Mike de strijd om Larissa, maar van een serieuze relatie was uiteindelijk nooit sprake. Ook niet voor ‘verliezend kandidaat’ Kenzo, dus. Hij was onderdeel van het team van Edson en Donnie.

Fotografie en vechtsport als grote passies

En daarom gaat hij het nu maar eens proberen in Temptation Island: Love or Leave 2022. De zelfverzekerde, grappige, vrolijke Kenzo uit Utrecht houdt van MMA, koken en uitgaan. De 27-jarige operationeel directeur is anderhalf jaar vrijgezel en staat open voor een nieuwe relatie. Hij valt op verzorgde, eerlijke vrouwen en heeft een zwak voor lichte ogen.

Voor de kost runt Kenzo een eigen business als fotograaf: Kenzo Kooren Photography. Tevens is hij Chief Operating Officer bij Mix Fight Europe, een netwerk rondom vechtsportevenementen in het hele continent. Kenzo als persoon is een flirt en supersociaal, eigenschappen die vaak in de smaak vallen bij vrouwen. Zal dit ook het geval zijn tijdens Temptation Island: Love or Leave?

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!