Love Island

‘Weggestuurde Sherif date met Love Island UK-bekende’

Sherif Lanre behoorde tot de originals van Love Island UK, maar al in aflevering 9 werd hij plots door de producers naar huis gestuurd omdat hij de ‘regels heeft overtreden’. Er gingen geruchten dat Sherif een telefoon mee had gesmokkeld, later bleek dat hij per ongeluk een schop had uitgedeeld aan Islander Molly-Mae, tijdens een challenge.

Sherif blijft op zoek naar de ware liefde

En dus bleef Sherif als vrijgezel achter na zijn avontuur op Love Island UK. Maar mogelijk vindt de spierbundel spoedig alsnog zijn ware liefde, want volgens de Engelse kranten heeft hij het momenteel gezellig samen met Yewande Biala. Yewande werd halverwege het seizoen weggestemd en is dus ook nog alleen.

Sherif waagde naar verluidt eerst nog een poging tot verzoening met Anna Vakili, met wie hij ook lang gekoppeld was in de villa op Mallorca, maar toen duidelijk werd dat Anna geen potentie op romantisch vlak zag met Sherif, besloot laatstgenoemde door te schakelen naar Yewande.

Daar zou het nu een stuk beter verlopen; er is dagelijks contact en er staan al dates gepland. Ondanks een mislukte zoektocht naar liefde op Love Island UK zouden de twee dus alsnog wel eens kunnen gaan slagen!