Love Island

Dit is waarom Sherif Lanre is weggestuurd van Love Island UK

In de eerste acht afleveringen van Love Island UK zagen we deelnemer Sherif Lanre nog steeds closer worden met de knappe Anna, maar daarna verdwijnt de getinte spierbundel plots volledig uit beeld. Uiteindelijk blijkt hij zelfs weggestuurd te zijn door de producers.

Sherif Lanre tijdens aflevering 9 uit Love Island UK weggestuurd

Over de reden daarvan wordt nog altijd veel gespeculeerd. Allereerst gingen er de geluiden dat Sherif weggestuurd zou zijn omdat hij betrapt werd op het meesmokkelen van zijn telefoon, maar later kwam er aan het licht dat het heel anders ligt.

Sherif heeft Molly-Mae per ongeluk geschopt en het een ‘cunt punt’ genoemd

Tijdens een goedbedoeld potje stoeien zou Sherif namelijk per ongeluk een trap op de lies van Love Island UK’er Molly-Mae hebben gegeven en het daarna een ‘cunt punt’ genoemd hebben. Toch is het opmerkelijk dat de producers iemand voor zo iets kleins wegsturen.

“Ik realiseer me nu hoe stom het was en ik bied mijn excuses aan”, reageerde Sherif al in de Engelse media. “Ik heb dat woord nog nooit gebruikt en weet ook niet waar het vandaan kwam. Het schoot er opeens uit.”

“Ik besef nu dat ik aanvallend over kan komen, doordat ik ben opgegroeid met een sterke moeder. Maar ik zou echt nooit met opzet een vrouw pijn doen. Ik ben stom geweest en heb mezelf teleurgesteld.”