Love & Reality

Molly-Mae Hague kandidaat in Love Island UK

Molly-Mae Hague gaat haar geluk op liefdesgebied in Love Island UK beproeven. De knappe blondine komt maar voor één ding naar de luxueuze villa van de razend populaire serie: haar droomman vinden.

Molly-Mae Hague in Love Island UK

Molly-Mae Hague is 20 jaar en komt uit Manchester. Vanuit de industriestad verdiende ze haar geld al vóór haar Love Island UK-deelname als social media influencer, en ongetwijfeld zal het feit dat ze wekenlang op de buis te zien is in Engeland haar carrière op dat gebied een flinke boost geven. Op haar Youtube-account had ze reeds meer dan 100.000 abonnees.

Love Island UK-Molly is social media influencer en Youtubester

In haar vrije tijd gaat Molly-Mae graag op reis. Ondanks haar leeftijd heeft ze al het nodige van de wereld gezien. Zo was ze op het beroemde feest Coachella in Californië (Amerika) en kan ze ook het schitterende Bali al van haar to do-lijstje afstrepen.

Molly heeft al met meerdere voetbalsterren gedatet

In haar introductievideo verklapt Molly-Mae dat ze de afgelopen maanden al veel berichtjes kreeg van topsporters. “Een paar voetballers zijn in mijn DM’s geslide. Ik ben met een paar van hen op date gegaan, maar dat was allemaal erg oppervlakkig. Zodra je ze leert kennen blijken ze toch allemaal een doorsnee man te zijn.”

Molly heeft een bloedhekel aan arrogantie en uitsloven, dus dat is bij mannen ook de belangrijkste afknapper voor haar. “Lachen is mijn favoriete bezigheid, ik wil constant kunnen lachen met iemand. Dat houdt me positief gestemd. Een goede energie om me heen hebben vind ik belangrijk. Het gaat om de vibe.”

Wij hopen voor Molly-Mae Hague dat ze op Love Island UK haar goedlachse Mr. Positivo gaat vinden!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Waiting for recoupling like…👀 Comment down below your predictions for tonight!!👇🏼 Will Tommy stick with Molly?❤️🌴

Een bericht gedeeld door MOLLY-MAE (@mollymaehague) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We are overwhelmed by the support Molly has been given after last night’s episode 🥰 We are extremely proud of our girl ❤️🌴

Een bericht gedeeld door MOLLY-MAE (@mollymaehague) op