Sherif Lanre deelnemer aan Love Island UK

Sherif Lanre is één van de deelnemers van Love Island UK seizoen 5, waarin Britse vrijgezellen op zoek gaan naar de ware liefde. Spijtig genoeg werd Sherif al op de negende dag van de opnames naar huis gestuurd omdat hij de huisregels overtrad.

Sherif Lanre in Love Island UK

Sherif Lanre is twintig jaar en komt uit Londen. Hij is in het dagelijkse leven kok en semiprofessioneel rugby’er. Sherif omschrijft zichzelf als een grote flirt. “Als kok werk je vooral achter de schermen en zie je niet veel mensen. Maar nu ik ook meer in de bediening ben gaan doen, merk ik dat veel dames me willen versieren, en ik hen ook”, lacht hij.

“Ik ben eens met een cougar op date gegaan, die ik had leren kennen via werk. Dat ging helaas niet helemaal volgens plan, laten we het daar op houden..”

Sherif zegt vooral op meiden te vallen die goed kunnen kletsen. “Ik kan mensen aan het lachen maken, dus ik zoek een vrouw die mij ook aan het lachen kan maken. Al moet het wel uit haarzelf komen, en moet ze niet geforceerd gaan proberen om grappig te zijn.” Verder valt de getinte spierbundel voor een mooie glimlach, mooie tanden en een goede bilpartij.

Sherif Lanre weggestuurd door Love Island UK

In Love Island UK kreeg Sherif Lanre echter nauwelijks de kans om de ware liefde te vinden, en dat had hij volledig aan zichzelf te wijten. De producers stuurden hem namelijk op dag negen al naar huis.

In eerste instantie leek dat te zijn gebeurd omdat hij stiekem een telefoon de villa mee in had gesmokkeld, terwijl het strikt verboden is om met de buitenwereld in contact te zijn tijdens het verblijf op Love Island.

Love Island-Sherif: ‘Schopte Molly-Mae per ongeluk tijdens challenge’

Later beweerde Sherif zelf dat er na onderling overleg met de producers was besloten dat het ‘het beste zou zijn als hij per direct zou vertrekken’ nadat hij mede-Islander Molly-Mae ‘per ongeluk een schop had gegeven tijdens één van de challenges’.

Hoe dan ook kwam zijn zoektocht naar liefde op een vervelende manier vervroeg tot een einde.