Anna Vakili in Love Island UK de ‘Britse Kim Kardashian’

Anna Vakili behoort tot de deelnemers van Love Island UK. Met haar looks kreeg ze al snel de bijnaam de Kim Kardashian van Groot-Brittannië’, maar slaagt ze er ook in de ware liefde te vinden in de populaire realityserie?

Anna Vakili in Love Island UK

Anna Vakili is een 29-jarige farmaceut uit hoofdstad Londen. Haar roots liggen echter in het Midden Oosten. Ze ziet zichzelf ‘niet als een typische Love Island UK’er’.

“Ik ben anders dan alle andere deelnemers van de series tot dusver. Ik heb de complete glamour look en ben prettig gestoord, maar heb ook meer dan dat te bieden. Ik heb hard gestudeerd en behaalde mijn master op de universiteit.”

Love Island UK-Anna onderging plastische chirurgie aan borsten en lippen

Anna noemt zichzelf verder ‘beleefd, eerlijk en emotioneel’, maar heeft ook minder goede eigenschappen: “Ik ben soms moeilijk behandelbaar. Ik ben echt een drama queen en kan heel erg overdrijven. Verder ben ik lomp en knoei ik veel tijdens het eten. Ook drankjes mors ik regelmatig”, lacht ze.

De Arabische prinses heeft in de loop der jaren het nodige aan haar uiterlijk laten doen. Zo onderging ze onder meer een borstvergroting in 2016, en kregen ook haar lippen een flinke lift.

Anna was al eens groots in het nieuws in Iran

Eerder dit kalenderjaar vond Anna zichzelf nog plots terug in de headlines van Iran. Ze legt uit: “Ik was samen met mijn zus en twee voetballers van het Iraanse voetbalelftal op stap, in Qatar. Het zorgde ervoor dat ik 20.000 nieuwe volgers op Instagram kreeg en ik overal eigen fanpages kreeg”, lacht ze.

Aandacht krijgt Anna Vakili dus genoeg, maar het leverde nog niet de ware liefde op. Hopelijk vindt ze die op Love Island UK wél!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@loveisland @loveislandreactions – – – #loveisland #loveisland2019 #annavakili

Een bericht gedeeld door 🧿 Anna Vakili (@annavakili_) op