Love Island

Hoe laat komen de afleveringen van Love Island seizoen 2 op Videoland?

Het debuutseizoen van Love Island in Nederland was een groot succes. Uiteindelijk werden Denzel en Aleksandra tot de grote winnaars gekroond. Al snel werd duidelijk dat er ook een nieuw seizoen aankomt, en als kers op de taart meldde Videoland zelfs dat er nog een extra Videoland only-editie aankomt.

Hoe werkt Love Island?

In Love Island draait het allemaal om het vinden van de ware liefde. Vijf vrijgezelle dames en vijf vrijgezelle heren moeten er alles aan doen om aan het eind van het programma verkozen te worden tot het favoriete koppel van de kijkers. Alleen op die manier lukt het één koppel om er met de hoofdprijs vandoor te gaan.

De koppels zullen zes weken lang 24/7 gefilmd worden in de luxueuze villa waar ze verblijven. De Islanders moeten dan ook op hun hoede zijn en aan hun imago werken, want het minst favoriete koppel gaat naar huis.

Hoe laat komen de afleveringen van Love Island op Videoland?

Love Island start op 23 september op Videoland, op de streamingdienst van RTL. Het is nog niet bekend hoe laat de dagelijkse afleveringen op Videoland gaan verschijnen. Wel is het de verwachting dat de episodes in het begin van de avond verschijnen, ook al worden ze dit keer niet ook op RTL zelf uitgezonden.

Monica Geuze presentatrice Love Island

Waar het eerste seizoen van Love Island nog in handen was van het presentatieduo Holly-Mae Brood en Viktor Verhulst, neemt nu Youtube-ster Monica Geuze die taak op zich.

Een samenvatting van het eerste seizoen van Love Island vind je hier.