Love & Reality

Stellen Temptation Island VIPS

De stellen van Temptation Island VIPS 2019 zijn bekend. Het tweede seizoen van de VIPS-reeks van Temptation Island telt vier bekende koppels. Ze zijn bekend door eerdere deelnames aan tv-programma’s of door YouTube. In Temptation Island VIPS 2019 gaan zij de ultieme relatietest aan.

Bekende koppels

Videoland is erin geslaagd om voor Temptation Island VIPS 2019 een aantal bekende koppels bij elkaar te krijgen om mee te doen aan het nieuwe seizoen. Voor Temptation Island VIPS 2019 gaan bekende Nederlanders en Vlamingen de ultieme relatietest aan. Onder de stellen van dit jaar onder meer Fabrizio en Pommeline, die eerder allebei als verleider en verleidster meededen aan het programma. Nu willen ze bewijzen dat ze zelf de ultieme test aan kunnen alvorens ze in het huwelijksbootje stappen.

Een ander koppel wordt gevormd door Quentin en Channah. De twee werden bekend vanwege hun deelname aan Ex on the Beach en zijn inmiddels precies één jaar samen. Zij verlaten het programma echter voortijdig als bekend wordt dat Channah zwanger is. De onbekende Orpheo en Liessinde worden vervolgens ingevlogen om het gemis van Channah en Quentin op te vullen.

Ook Thomas Cox, die bekend is geworden van YouTube, en actrice Yasmin Karssing doen mee aan Temptation Island. Hun relatie was voor hun deelname niet heel goed, maar ze hoopten er met hun deelname aan het realityprogramma achter te komen of ze toch bij elkaar horen. Het laatste koppel wordt gevormd door Damian en Shirley. Damian was eerder te zien in Oh Oh Daar Gaan We Weer.

Stellen Temptation Island VIPS 2019