Love & Reality

Damian Diepeveen en Shirley Christina Cramer in Temptation Island VIPS

Damian Diepeveen en Shirley Christina Cramer doen mee aan Temptation Island VIPS. Ze zijn pas iets meer dan een half jaar samen, maar toch durven ze de ultieme relatietest al aan te gaan.

Overwinnen Damian en Shirley Temptation Island VIPS?

Damian Diepeveen maakte in 2016 al zijn entree op de buis. Hij was toen te zien in Oh Oh Daar Gaan We Weer, waarin hij naam maakte als ‘Melluk’. Vooral zijn uitspraak ‘sauzen’, doelend op de daad verrichten met een dame, zorgde voor nogal wat vertier op het Spaanse feesteiland Mallorca.

De in het Zuid-Hollandse Moerwijk geboren Damian had zijn eerste job als installatiemonteur bij de Roodenburg Groep en is daarna sales agent en social media specialist geweest. In april 2019 richtte Damian zijn eigen bedrijf op: Dad Marketing. Met zijn bedrijf probeert hij tattooshops en laserklinieken aan meer leads en naamsbekendheid in Nederland en België.

Damian Diepeveen bekend van Oh Oh Daar Gaan We Weer

Shirley Christina Cramer woont in Rotterdam. De blondine houdt net als vriend Damian Diepeveen wel van een drankje en werkt bij House of KENT en Idora Horeca Service. In het verleden was ze model bij Models Inc-Int en had ze een bijbaantje bij Domino’s Pizza.

Zowel Shirley als Damian maakte er nooit een geheim van dat ze wel van feesten houden, waarbij vriendlief zoals bekend dol is op ‘sauzen’. Wij zijn dan ook razend benieuwd of dit wilde duo de ultieme relatietest in Temptation Island VIPS gaat overleven!

Lees ook: ‘Zijn Damian en Shirley na Temptation Island VIPS nog samen?’