Love & Reality

Thomas Cox en Yasmin Karssing deelnemers Temptation Island VIPS

Thomas Cox en Yasmin Karssing gaan in Temptation Island VIPS 2019 hun relatie op de proef stellen . De twee zijn al zo’n 2,5 jaar samen en durven het nu aan.

Thomas Cox en Yasmin Karssing in Temptation Island VIPS

Thomas Cox is een bekende naam geworden als Youtuber. Hij heeft een eigen kanaal met ruim 30.000 abonnees, maar je kunt hem ook kennen als een bekend gezicht op het kanaal Concentrate, dat al meer dan een half miljoen abonnees heeft. Ook heeft hij meegedaan aan het programma Boxing Stars op RTL.

Cox trad in 2015 in dienst bij RTL, als presentator. Sindsdien was hij al te zien in onder meer EditieNL en Carlo’s TV Café, van Carlo Boszhard. Daarvoor heeft de Utrechter al CX Media opgericht, waarmee hij websites en graphics creëert voor klanten.

Thomas Cox werkt bij RTL, Yasmin Karssing is actrice

Zijn vriendin Yasmin Karssing is eveneens geboren in Heerlen. Op haar Instagram omschrijft ze zichzelf als ‘actrice in de dop’. Verder is ze editor, fotografe en ‘palmtree obsessed’: van de palmbomen rondom de Temptation Island-villa zal ze dan ook zeker gaan genieten.

Yasmin is al meermaals op de televisie geweest. Zo speelde ze een rol in de film Renesse, over de gelijknamige jongerencamping, en was ze te zien in het populaire Flikken Maastricht. Ook stond ze al op het podium voor meerdere musicals. Eerder had Yasmin kleine bijbaantjes bij JT Bioscopen en Vogue.

Zijn Thomas Cox en Yasmin Karssing nog bij elkaar?

Thomas Cox en Yasmin Karssing haalden overigens al vóór de start van Temptation Island VIPS de headlines. Er gingen namelijk geruchten dat zij eigenlijk tijdens de opnames al geen vriend en vriendin meer zouden zijn, maar dat ze besloten het nog wel door te zetten omdat kandidaten geld krijgen voor hun deelname, en vooral veel beroemdheid zullen opdoen.

Verder zou een ‘anonieme bron’ al aan Beautify bevestigd hebben dat ze twee hoe dan ook ná de opnames niet meer bij elkaar zijn. Wij zijn razend benieuwd hoe dit knappe duo het er vanaf gaat brengen in Temptation Island VIPS!

Lees ook: Zijn Thomas en Yasmin na Temptation Island VIPS nog samen?